Vab + fotografering = Kaos

Idag så har vi Astrid hemma för hon är sänkt och har lite feber. Jag kikade i min kalender och såg att vi det här året har haft 18 vab-dagar än så länge vilket ändå är en hel del. Då har jag inte räknat med idag eller de dagar som eventuellt kommer resten av veckan. Man brukar ju säga att februari kallas vabruari men i år tycker jag nästan att mars har varit värre. Hur många dagar har ni varit hemma (om ni har barn) och håller ni med om att det varit värre i år än tidigare? Kanske beror det på att vi åren 2020-2021 mest var hemma hela tiden pga pandemin och nu är vi mer känsliga för infektioner och virus än vi var tidigare? Vad tror ni?

Senare idag ska vi fota ett kommande projekt (hur det nu ska gå med Astrid) som jag är så spänd på att få visa er. I samband med det kommer vi även göra en intervju och det är alltid roligt. Jag önskar er en underbar fortsättning på den här dagen.

7
49

Inlägget innehåller annonslänkar

Hur mycket hår tappar du??

Hur mycket hår tappar du en vanlig vecka? Många går på riktigt runt och är oroade över hur mycket hår som släpper från huvudet varje dag. Men 2023 gäller det, det är nu vi tar hand om vårt hår på riktigt. För att kunna göra det måste vi börja med hårbotten. Fler och fler hakar på trenden som går ut på att behandla hårbotten på samma sätt som huden i ansiktet. Många gravida kvinnor har också upplevt en försämrad kvalitet på håret och till och med håravfall men oroa er inte, det finns hjälp att få.

Om du också längtar efter tjockare, friskare och fylligare hår, gör då som vi och upptäck >>Nioxins<< fantastiska produkter som ser till att hårbotten hålls ren och frisk. Det ger håret optimala förutsättningar för att växa ut starkt och vackert samtidigt som produkterna skyddar hårets längder från att gå av och skadas.

Lättast är att köpa >>Nioxins<< färdiga kit som gör det enkelt att ta hand om hår och hårbotten på samma gång. Hela 9 av 10 upplever att håret känns tjockare och fylligare redan inom 30 dagar. Johan och jag har av naturen olika kvalitéer och behöver därför välja olika produkter. Här ser ni hur ni ska tänka när ni väljer rätt kit:

Kit 1 – För naturligt ofärgat hår.
Kit 2 – För naturligt ofärgat hår som tappar mer hårstrån än vanligt.
Kit 3 –  För färgat hår (skyddar färgen från att blekna)
Kit 4 – För färgat hår (skyddar färgen från att blekna) som tappar mer hårstrån än vanligt
Kit 5 – För keramiskt behandlat hår (blekt eller permanentat) / Obehandlat hår för extra mjuk känsla.
Kit 6 – För keramiskt behandlat hår (blekt eller permanentat) som tappar mer hårstrån än vanligt / Obehandlat hår för extra mjuk känsla.

På Instagram finns en >>video<< där vi visar hur Johan besökte deras hårstudion och fick en genomgång av produkterna utifrån hans behov och hårtyp.

0
17

En sån där söndag!!

Idag var den en sådan där söndag där vi hade absolut ingenting på schemat och inte heller visste vad vi skulle hitta på. Astrid väckte mig 02.30 och ville ha välling men somnade sen om efter en liten stund. Sen vaknade jag 07.25 av att hon kom in i sovrummet och drog i min hand och sa ”upp pappa”. Då var det slut på friden. 😂

Vi gick upp och tittade på Youtube, vilket är vårt morgonnöje. Idag blev det Swedish Family som Astrid tycker om konstigt nog. När jag var i den åldern var det bara tecknat som gällde, samma för Miriam.

När alla var uppe blev det en gemensam frukost och kojbygge, sen bestämde vi tillsammans vad vi ville göra med dagen. Jag ville se på herrarnas femmil och alla andra ville åka till Mall of Scandinavia och äta pannkakor med choklad så vi kompromissade och åkte halvvägs in i loppet så jag fick lyssna på andra halvan i bilen. Vi mötte upp Peter och hade en mysig eftermiddag ute på MoS.

Nu är vi tillbaka hemma och börjar så smått förbereda för en ny vecka där vi har massor på gång. På torsdag ska Johan och Peter på premiären av Arvingarnas nya show och på fredag ska Johan och jag på invigningen av ett nytt matkoncept på MoS så då är vi tillbaka i Solna. Sen på lördag är det ju finalen i Melodifestivalen och efter själva programmet ska vi ha en livesändning med er följare och till den har jag planerat ett mastigt quiz på temat Melodifestivalen/ESC. Så gillar ni sånt så boka in 22.15 redan nu. Nu är det dags för middag så jag får runda av här så hörs vi snart igen. Kommentera gärna vad ni vill läsa här i bloggen så jag får lite inspiration. ❤️

2
18