ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vab + fotografering = Kaos

/

Idag så har vi Astrid hemma för hon är sänkt och har lite feber. Jag kikade i min kalender och såg att vi det här året har haft 18 vab-dagar än så länge vilket ändå är en hel del. Då har jag inte räknat med idag eller de dagar som eventuellt kommer resten av veckan. Man brukar ju säga att februari kallas vabruari men i år tycker jag nästan att mars har varit värre. Hur många dagar har ni varit hemma (om ni har barn) och håller ni med om att det varit värre i år än tidigare? Kanske beror det på att vi åren 2020-2021 mest var hemma hela tiden pga pandemin och nu är vi mer känsliga för infektioner och virus än vi var tidigare? Vad tror ni?

Senare idag ska vi fota ett kommande projekt (hur det nu ska gå med Astrid) som jag är så spänd på att få visa er. I samband med det kommer vi även göra en intervju och det är alltid roligt. Jag önskar er en underbar fortsättning på den här dagen.

7

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00