ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Hur mycket hår tappar du??

/

Hur mycket hår tappar du en vanlig vecka? Många går på riktigt runt och är oroade över hur mycket hår som släpper från huvudet varje dag. Men 2023 gäller det, det är nu vi tar hand om vårt hår på riktigt. För att kunna göra det måste vi börja med hårbotten. Fler och fler hakar på trenden som går ut på att behandla hårbotten på samma sätt som huden i ansiktet. Många gravida kvinnor har också upplevt en försämrad kvalitet på håret och till och med håravfall men oroa er inte, det finns hjälp att få.

Om du också längtar efter tjockare, friskare och fylligare hår, gör då som vi och upptäck >>Nioxins<< fantastiska produkter som ser till att hårbotten hålls ren och frisk. Det ger håret optimala förutsättningar för att växa ut starkt och vackert samtidigt som produkterna skyddar hårets längder från att gå av och skadas.

Lättast är att köpa >>Nioxins<< färdiga kit som gör det enkelt att ta hand om hår och hårbotten på samma gång. Hela 9 av 10 upplever att håret känns tjockare och fylligare redan inom 30 dagar. Johan och jag har av naturen olika kvalitéer och behöver därför välja olika produkter. Här ser ni hur ni ska tänka när ni väljer rätt kit:

Kit 1 – För naturligt ofärgat hår.
Kit 2 – För naturligt ofärgat hår som tappar mer hårstrån än vanligt.
Kit 3 –  För färgat hår (skyddar färgen från att blekna)
Kit 4 – För färgat hår (skyddar färgen från att blekna) som tappar mer hårstrån än vanligt
Kit 5 – För keramiskt behandlat hår (blekt eller permanentat) / Obehandlat hår för extra mjuk känsla.
Kit 6 – För keramiskt behandlat hår (blekt eller permanentat) som tappar mer hårstrån än vanligt / Obehandlat hår för extra mjuk känsla.

På Instagram finns en >>video<< där vi visar hur Johan besökte deras hårstudion och fick en genomgång av produkterna utifrån hans behov och hårtyp.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00