Inlägget innehåller annonslänkar

Hur mycket hår tappar du??

Hur mycket hår tappar du en vanlig vecka? Många går på riktigt runt och är oroade över hur mycket hår som släpper från huvudet varje dag. Men 2023 gäller det, det är nu vi tar hand om vårt hår på riktigt. För att kunna göra det måste vi börja med hårbotten. Fler och fler hakar på trenden som går ut på att behandla hårbotten på samma sätt som huden i ansiktet. Många gravida kvinnor har också upplevt en försämrad kvalitet på håret och till och med håravfall men oroa er inte, det finns hjälp att få.

Om du också längtar efter tjockare, friskare och fylligare hår, gör då som vi och upptäck >>Nioxins<< fantastiska produkter som ser till att hårbotten hålls ren och frisk. Det ger håret optimala förutsättningar för att växa ut starkt och vackert samtidigt som produkterna skyddar hårets längder från att gå av och skadas.

Lättast är att köpa >>Nioxins<< färdiga kit som gör det enkelt att ta hand om hår och hårbotten på samma gång. Hela 9 av 10 upplever att håret känns tjockare och fylligare redan inom 30 dagar. Johan och jag har av naturen olika kvalitéer och behöver därför välja olika produkter. Här ser ni hur ni ska tänka när ni väljer rätt kit:

Kit 1 – För naturligt ofärgat hår.
Kit 2 – För naturligt ofärgat hår som tappar mer hårstrån än vanligt.
Kit 3 –  För färgat hår (skyddar färgen från att blekna)
Kit 4 – För färgat hår (skyddar färgen från att blekna) som tappar mer hårstrån än vanligt
Kit 5 – För keramiskt behandlat hår (blekt eller permanentat) / Obehandlat hår för extra mjuk känsla.
Kit 6 – För keramiskt behandlat hår (blekt eller permanentat) som tappar mer hårstrån än vanligt / Obehandlat hår för extra mjuk känsla.

På Instagram finns en >>video<< där vi visar hur Johan besökte deras hårstudion och fick en genomgång av produkterna utifrån hans behov och hårtyp.

0
17

En sån där söndag!!

Idag var den en sådan där söndag där vi hade absolut ingenting på schemat och inte heller visste vad vi skulle hitta på. Astrid väckte mig 02.30 och ville ha välling men somnade sen om efter en liten stund. Sen vaknade jag 07.25 av att hon kom in i sovrummet och drog i min hand och sa ”upp pappa”. Då var det slut på friden. 😂

Vi gick upp och tittade på Youtube, vilket är vårt morgonnöje. Idag blev det Swedish Family som Astrid tycker om konstigt nog. När jag var i den åldern var det bara tecknat som gällde, samma för Miriam.

När alla var uppe blev det en gemensam frukost och kojbygge, sen bestämde vi tillsammans vad vi ville göra med dagen. Jag ville se på herrarnas femmil och alla andra ville åka till Mall of Scandinavia och äta pannkakor med choklad så vi kompromissade och åkte halvvägs in i loppet så jag fick lyssna på andra halvan i bilen. Vi mötte upp Peter och hade en mysig eftermiddag ute på MoS.

Nu är vi tillbaka hemma och börjar så smått förbereda för en ny vecka där vi har massor på gång. På torsdag ska Johan och Peter på premiären av Arvingarnas nya show och på fredag ska Johan och jag på invigningen av ett nytt matkoncept på MoS så då är vi tillbaka i Solna. Sen på lördag är det ju finalen i Melodifestivalen och efter själva programmet ska vi ha en livesändning med er följare och till den har jag planerat ett mastigt quiz på temat Melodifestivalen/ESC. Så gillar ni sånt så boka in 22.15 redan nu. Nu är det dags för middag så jag får runda av här så hörs vi snart igen. Kommentera gärna vad ni vill läsa här i bloggen så jag får lite inspiration. ❤️

2
18

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Lundhags

Hur ofta andas du frisk luft?

Ända sedan vi blev föräldrar har jag stressats av friluftsmänniskor som i tid och otid släpar ut sina barn på promenader och turer för att få ”frisk luft”. Jag har alltid himlat lite med ögonen och muttrar något om att luften minsann är frisk även inne i stan. Sanningen är väl den att jag inte ens trodde på det själv. Vi som bor mitt i stan andas faktiskt inte samma friska luft som de som bor på landsbygden eller ska tar sig ut i skogen.

Här om dagen hakade vi på >>Lundhags<< när de skulle ha ett promenadevent ute på Djurgården. Här kan ni se bilder från den underbara rundan och ni ser ju själva hur fint solen sken på oss. Lundhags har praktisk och supersnygga kläder och skor för friluftsliv. Har ni inte kollat in det så besök deras nya butik på Kungsgatan eller >>online<<.

Lilla Astrid var med men somnade sen när vi gav oss iväg. Hon hade sin lilla docka i famnen hela rundan och vaknade först när vi kom tillbaka och var redo för fika.


Även min mamma följde med vilket var roligt. Jag älskar att umgås med henne och då hade vi också hjälp med vagnen under rundan.

Alla foton är tagna av: Linda Svensson/Lundhags

5
38