ANNONS
Integritet på Tailsweep

En sån där söndag!!

/

Idag var den en sådan där söndag där vi hade absolut ingenting på schemat och inte heller visste vad vi skulle hitta på. Astrid väckte mig 02.30 och ville ha välling men somnade sen om efter en liten stund. Sen vaknade jag 07.25 av att hon kom in i sovrummet och drog i min hand och sa ”upp pappa”. Då var det slut på friden. 😂

Vi gick upp och tittade på Youtube, vilket är vårt morgonnöje. Idag blev det Swedish Family som Astrid tycker om konstigt nog. När jag var i den åldern var det bara tecknat som gällde, samma för Miriam.

När alla var uppe blev det en gemensam frukost och kojbygge, sen bestämde vi tillsammans vad vi ville göra med dagen. Jag ville se på herrarnas femmil och alla andra ville åka till Mall of Scandinavia och äta pannkakor med choklad så vi kompromissade och åkte halvvägs in i loppet så jag fick lyssna på andra halvan i bilen. Vi mötte upp Peter och hade en mysig eftermiddag ute på MoS.

Nu är vi tillbaka hemma och börjar så smått förbereda för en ny vecka där vi har massor på gång. På torsdag ska Johan och Peter på premiären av Arvingarnas nya show och på fredag ska Johan och jag på invigningen av ett nytt matkoncept på MoS så då är vi tillbaka i Solna. Sen på lördag är det ju finalen i Melodifestivalen och efter själva programmet ska vi ha en livesändning med er följare och till den har jag planerat ett mastigt quiz på temat Melodifestivalen/ESC. Så gillar ni sånt så boka in 22.15 redan nu. Nu är det dags för middag så jag får runda av här så hörs vi snart igen. Kommentera gärna vad ni vill läsa här i bloggen så jag får lite inspiration. ❤️

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00