ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Lundhags

Hur ofta andas du frisk luft?

/

Ända sedan vi blev föräldrar har jag stressats av friluftsmänniskor som i tid och otid släpar ut sina barn på promenader och turer för att få ”frisk luft”. Jag har alltid himlat lite med ögonen och muttrar något om att luften minsann är frisk även inne i stan. Sanningen är väl den att jag inte ens trodde på det själv. Vi som bor mitt i stan andas faktiskt inte samma friska luft som de som bor på landsbygden eller ska tar sig ut i skogen.

Här om dagen hakade vi på >>Lundhags<< när de skulle ha ett promenadevent ute på Djurgården. Här kan ni se bilder från den underbara rundan och ni ser ju själva hur fint solen sken på oss. Lundhags har praktisk och supersnygga kläder och skor för friluftsliv. Har ni inte kollat in det så besök deras nya butik på Kungsgatan eller >>online<<.

Lilla Astrid var med men somnade sen när vi gav oss iväg. Hon hade sin lilla docka i famnen hela rundan och vaknade först när vi kom tillbaka och var redo för fika.


Även min mamma följde med vilket var roligt. Jag älskar att umgås med henne och då hade vi också hjälp med vagnen under rundan.

Alla foton är tagna av: Linda Svensson/Lundhags

5

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00