ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Libero

Tack för alla trygga och torra år!!

/

Det här med blöjor är ju en stor och viktig del för alla småbarnsföräldrar. Ända sedan Miriam var bebis har vi alltid använt >>Libero<< och oftast deras byxblöjor Up & Go eller Touch. När lilla Astrid kom så var det samma även för henne. Det är ett tryggt och välkänt varumärke och med deras medlemsklubb så får man alltid mycket fin och bra information.

Jag har lagt mycket tid på att syna hur Astrid rör sig i sin blöja och tycker att det verkligen syns att den är bekväm. Hon springer, klättrar och far omkring helt obehindrat, vilket är viktigt.

Just nu använder vi >>Libero Touch 5<< och den är supermjuk och elastisk vilket ger en perfekt passform. Den läcker aldrig och med hjälp av våtindikatorn ser du o det finns kiss i blöjan. Astrid är dock väldigt noga med att själv berätta vad som finns där i så vi behöver aldrig undra över det. Libero Touch är deras bästa och mjukaste blöja. Man kan faktiskt säga att Libero har funnits med oss genom hela vårt föräldraskap och varit som en trygg och varm hand längs med vägen. Tack Libero för alla trygga och torra år ❤️

0

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00