Resetips för barnfamiljer !!

Hej på er!

En följare skrev och bad oss be er andra om bra tips på hur man bäst reser med barn, både ombord på ett flygplan men även vad som är bra att packa med. Självklart fixade vi det och här kommer utvalda tips bland allt som kom in. Ni får zooma in på skärmen och spara ner de tipsen som passar er. Trevlig resa ☀️

1
18

Inlägget innehåller annonslänkar

Bästa tipset för friskt hår !!

Nyligen var jag och Miriam hos Bobby för att klippa hennes toppar. I samband med besöker fick vi med oss >>Multi Repair Schampo och balsam<< samt >>borste och balsamspray<< hem för att kunna underhålla håret. De två sistnämnda finns i >>Ellas Hjältar-paketet<< , där 10 kr för varje sålt paket går till deras arbete. Det absolut bästa du kan göra för ditt hår är att använda bra produkter och toppa ofta och lite.

Hos Bobbys.se finns alltid >>fina paket<< att köpa där du får ett bra pris på två eller flera produkter. Just nu får ni dessutom 20 % rabatt med vår kod pappapappadotter och den gäller i 48 timmar från att detta inlägg publiceras.

I vår story på >>Instagram<< berättar jag lite mer om de olika paketen som finns och i vårt flöde ser ni en video från Miriams besök hos Bobby. Passa på att köpa fina julklappar till er själva eller någon ni tycker om. God jul önskar vi och >>Bobbys Hair Care<<.

Rabattkod

1
20

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Min Doktor

Nu tar Johan tag i detta (igen) !!

Ända sedan jag träffade Johan har han haft problem med sin mage. Det är egentligen inte så att han gnäller särskilt mycket men jag ser hur det besvärar honom i hans vardag. 

2017 bestämde jag mig för att pusha honom till att söka vård och göra en kameraundersökning inne i tarmen vilket resulterade i en IBS-diagnos och en rad måsten och förbud, vilket inte gjorde livet ett dugg lättare (eller roligare) för honom. 

Eftersom problemen kvarstår och maghälsan svänger så har jag nu pushat honom (igen) att söka vård och den här gången hos >>Min Doktor<<. Vi gick tillsammans in på deras hemsida, klickade i magbesvär och fick börja svara på frågor om Johans symptom och hälsotillstånd. Efter frågorna fick han chatta med en läkare som beslutade om hemtester för gluten- och laktosintolerans som kom i brevlådan ett par dagar senare. Otroligt smidigt och tryggt.

Nu är Johans tester tagna och skickade på analys, därefter bokas en uppföljning med läkaren hos >>Min Doktor<<. Nu får vi hålla tummarna för klara besked och att Johan får ordning på magen. 

Visste du att om du söker vård digitalt hos >>Min Doktor<< så kan deras behandlare skicka dig vidare till provtagning på någon av de 600 provtagningsenheter som de samarbetar med. De kan även skicka hem självtester eller skicka en remiss till exempelvis röntgen om så behövs. Återkopplingen på dina provsvar och eventuell behandling får du därefter digitalt hos Min Doktor. Vi är alltid väldigt nöjda när vi använder oss av dem som vårdgivare. Vill du söka vård för magbesvär >>

0
29