BETALT ANNONSSAMARBETE MED Min Doktor

Nu tar Johan tag i detta (igen) !!

Ända sedan jag träffade Johan har han haft problem med sin mage. Det är egentligen inte så att han gnäller särskilt mycket men jag ser hur det besvärar honom i hans vardag. 

2017 bestämde jag mig för att pusha honom till att söka vård och göra en kameraundersökning inne i tarmen vilket resulterade i en IBS-diagnos och en rad måsten och förbud, vilket inte gjorde livet ett dugg lättare (eller roligare) för honom. 

Eftersom problemen kvarstår och maghälsan svänger så har jag nu pushat honom (igen) att söka vård och den här gången hos >>Min Doktor<<. Vi gick tillsammans in på deras hemsida, klickade i magbesvär och fick börja svara på frågor om Johans symptom och hälsotillstånd. Efter frågorna fick han chatta med en läkare som beslutade om hemtester för gluten- och laktosintolerans som kom i brevlådan ett par dagar senare. Otroligt smidigt och tryggt.

Nu är Johans tester tagna och skickade på analys, därefter bokas en uppföljning med läkaren hos >>Min Doktor<<. Nu får vi hålla tummarna för klara besked och att Johan får ordning på magen. 

Visste du att om du söker vård digitalt hos >>Min Doktor<< så kan deras behandlare skicka dig vidare till provtagning på någon av de 600 provtagningsenheter som de samarbetar med. De kan även skicka hem självtester eller skicka en remiss till exempelvis röntgen om så behövs. Återkopplingen på dina provsvar och eventuell behandling får du därefter digitalt hos Min Doktor. Vi är alltid väldigt nöjda när vi använder oss av dem som vårdgivare. Vill du söka vård för magbesvär >>