ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ta kontroll över din ekonomi !!

/

Nu är det snart dags för en av årets största shoppingperioder, Black Week. Under en dryg vecka tjänar butiker och e-handlare miljarder av dollar i försäljning när kampanjerbjudanden matas ut på rullande band. För oss konsumenterna är frestelsen stor att göra köp, kanske även av saker och tjänster man inte behöver.

Just nu är mångas ekonomi ansträngd redan som det är så det sista vi behöver är att dra på oss onödiga smålån och krediter. Om du dock redan har avbetalningar så finns >>Anyfin<<, företaget som grundades de såg att alldeles för många betalade alldeles för mycket ränta och avgifter för sina krediter.

Det Anyfin kan göra är att sänka räntan och kostnaden på befintliga krediter. Har du en delbetalning, kreditkortsfaktura eller privatlån så kan du skicka in en kostnadsfri ansökan till Anyfin. Om de kan sänka din kostnad så får du tillbaka ett erbjudande, som du får
kika igenom i lugn och ro. Känns det bra, så accepterar du med mobilt ID. Då betalar Anyfin av hela skulden hos den tidigare kreditgivaren och sedan betalar du till >>Anyfin<< i fortsättningen, fast med den lägre kostnaden. I snitt har de kunnat sänka hela kostnaden med 53 % för sina kunder.

Tips på hur du kan konsumera smartare:

  • Gör en lista över de inköp du behöver göra.
  • Kolla recensioner.
  • Sätt en budget för det som behöver köpas. G
  • Googla och leta bästa pris och villkor INNAN du börjar shoppa.
0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00