BETALT ANNONSSAMARBETE MED Libero

Äntligen är den här!!

Några av er kanske minns att vi för ett år sedan var med och testade >>Liberos nya hybridblöja<<. Under perioden agerade vi, eller rättare sagt Astrid, testpanel och fick utvärdera prototypen och sen skicka in våra tankar och synpunkter. Nu är den färdiga produkten här!!

>>Libero Touch Hybrid<< är en klimatsmart blöja som består av två delar, en återanvändbar textilbyxa och ett absorberande inlägg. Genom att köpa den produkten bidrar du till mer hållbar konsumtion för Libero Touch Hybrid har 35 % lägre klimatpåverkan än en vanlig engångsblöja från Libero. Den finns i storlekarna small, medium och large och passar barn mellan 3 – 18 kilo.

Libero Touch Hybrid är smidig och följsam och följer barnets rörelser på ett bekvämt sätt. Vid varje blöjbyte tar du ut den inre absorberande delen och slänger, sen sätter du i ett nytt. Byxan kan du använda igen och när den behöver tvättas kör du den med din vanliga vittvätt.

Inläggets material är rekommenderade av Asthma Allergy Nordic, lotionfria och dermatologiskt testade. De är Svanenmärkta och FSC-certifierade. Den tvättbara textilbyxan är gjord av återvunnen polyester och är certifierad med OEKO-TEX®.