Överlevnadstrick på hög nivå !!

I förra veckan vi vi bjudna på lanseringsfesten för boken >>En mammas överlevnadskokbok<< av Vivi Wallin a.k.a Mammasanningar. I boken delar hon livsnödvändiga tips och trix för du snabbt och enkelt förser familjen med mat. Som hon själv beskrev det så fint, ”det här är inte den lyxigaste eller mest avancerade kokboken” – men enligt oss kanske den bästa!

Festen var otroligt mysig och alla var så otroligt gulliga, precis som värdinnan själv. Trots att lokalen var full så tog hon sig tid för precis alla som var där! Vi önskar Vivi ett stort grattis till den här tredje boken och hoppas på många fler. Ni hittar boken där ni vanligtvis köper böcker >>eller här<<

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren

Sten Stromgren