BETALT ANNONSSAMARBETE MED Dirty Coco

Vi har släppt en egen meny!!

Tidigare i veckan lanserade Johan och jag vår helt egen brunchmeny som vi tagit fram tillsammans med Dirty Coco. Ni som följer oss vet ju att vi älskar det stället, lika mycket för maten som för den otroliga inredningen. Idag gick vi faktiskt dit igen för att låta Miriam (Astrid sov) smaka den goda maten.

I och med att man inte kan boka bord där så måste ni vara beredda på att köa lite om ni vill komma på helgerna. Men det är helt klart värt det och Dirty Coco lämnar ingen besviken. Om ni går dit måste ni testa vår brunchmeny och finns det sen plats i magen så unna er en god dessert med extra allt.

Vår meny består av fyra rätter, två vegetariska, en med kyckling och en med lax. Du kan självklart mixa och matcha som du vill eller bara lägga till något du tycker saknas. För att se menyerna >>klicka här<< eller besök restaurangen på Drottninggatan 65 (vid Hötorget) i Stockholm.

Här är bilderna från vårt lanseringsevent.

Bilder tagna av >>Hampus Forssander<<