ANNONS
Integritet på Tailsweep

Idag börjar livet !!

/

Ja nu kanske jag tog i från tårnas men det är måndag och idag börjar jag på mitt nya kostschema jag fått av >>Mohammad<< som också satt ihop ett träningsschema som jag ska hålla under sommaren. Ni vet ju att jag har slitit med en dålig rygg och nu när den är bättre är det viktigare än någonsin hur jag ska träna upp den för att undvika framtida skador och slitage.

Under en vecka har Mohammad gått igenom allt med mig och nu är det dags att försöka på egen hand. Det kommer bli mycket fokus på eget ansvar och disciplin, men med rätt vilja och motivation kommer det nog gå galant. Det är kanske inte den lättare tiden att dra igång under sommaren men som en klok människa en gång sa ”menar du allvar med dina mål ska du kunna börja vilka dag som helst”!

Frukost är ett mål jag ofta hoppar över pga tidsbrist. En vanlig morgon hos oss handlar det mesta om att få barnen redo för förskolan och ett bara komma iväg. Men nu ska jag försöka få in det här som en rutin. I mitt schema för jag välja på dessa. Vilken hade ni valt?

Har ni haft tränings- eller kostschema någon gång? Hur gick det för er? Jag ser det här som en investering i mig och min hälsa. Det blir som en långsiktig plan mot det bli helt skadefri och samtidigt ge mig struktur och glädje i min träning. Vad tror ni? Kommer jag klarar det?

4

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00