Idag börjar livet !!

Ja nu kanske jag tog i från tårnas men det är måndag och idag börjar jag på mitt nya kostschema jag fått av >>Mohammad<< som också satt ihop ett träningsschema som jag ska hålla under sommaren. Ni vet ju att jag har slitit med en dålig rygg och nu när den är bättre är det viktigare än någonsin hur jag ska träna upp den för att undvika framtida skador och slitage.

Under en vecka har Mohammad gått igenom allt med mig och nu är det dags att försöka på egen hand. Det kommer bli mycket fokus på eget ansvar och disciplin, men med rätt vilja och motivation kommer det nog gå galant. Det är kanske inte den lättare tiden att dra igång under sommaren men som en klok människa en gång sa ”menar du allvar med dina mål ska du kunna börja vilka dag som helst”!

Frukost är ett mål jag ofta hoppar över pga tidsbrist. En vanlig morgon hos oss handlar det mesta om att få barnen redo för förskolan och ett bara komma iväg. Men nu ska jag försöka få in det här som en rutin. I mitt schema för jag välja på dessa. Vilken hade ni valt?

Har ni haft tränings- eller kostschema någon gång? Hur gick det för er? Jag ser det här som en investering i mig och min hälsa. Det blir som en långsiktig plan mot det bli helt skadefri och samtidigt ge mig struktur och glädje i min träning. Vad tror ni? Kommer jag klarar det?

4
35

Vem är din bästa vän??

Finns det något bättre än vänner? En vän kan vara vem som helst och komma i många skepnader, till och med i en syster. Miriam och Astrid har genom en rad fantastiska tillfälligheter blivit systrar och vad vi hoppas även bästa vännner.

Det känns skönt för oss pappor att de alltid kommer ha varandra som stöd i livet. För att fira just vänskap så har Libero nu lanserat en limited edition-kollektion med syfte att lyfta det fina i att vara vänner och att vara snälla mot varandra. I Sverige har Libero teamat upp med organisationen Friends vilket såklart passar extra bra. Tillsammans jobbar vi för en snällare och kramigare värld!

Ni som har blöjbarn och köper blöjor hittar en QR-kod inne i förpackningen som ni scannar. Då samlar ni poäng som ni sen kan byta in mot fina prylar i deras poängshop som just nu har Alfons Åberg-tema. I shoppen finns egentligen lite av varje och ni kan alltid välja att lösa in poängen mot det ni vill.

Ni kan bland hitta annat den gulliga krabbhatten som Astrid hade när vi var på vår bröllopsresa för att skydda sig mot solen. Vi brukar låta Miriam vara med och välja så hon blir mer delaktig, samtidig berättar vi om kampanjen och hur viktigt det är att vara en bra kompis. Att vara kund hos Libero är som att vara en del av ett community, där alla är bästa kompisar – kan det bli bättre?

4
27

Så här gör ni såpbubblor !!

Tidigare i sommar var vi på Babyshop och köpte kläder när Miriam hittade ett kit med såpbubblor som hon ville ha. Jag förklarade att hon inte kan få allt hon pekar på men att just det här gick bra.

Igår packade vi upp kiket och hade så roligt på baksidan. Rätt som det var så tog såpbubblorna slut och jag hann inte nya så jag bad Johan googla upp ett recept och nu ska jag dela det med er:

Det här behöver ni för en sats:

1 dl diskmedel

2 dl vatten

0,5 tsk strösocker

Blanda försiktigt utan att det börjar skumma. Jag har också fått tips från er som följer oss att ha i glycerol eller sirap för att binda bubblorna, men det har jag inte testat. Lycka till och hoppas att det blir bra för er.

0
27