Vem är din bästa vän??

Finns det något bättre än vänner? En vän kan vara vem som helst och komma i många skepnader, till och med i en syster. Miriam och Astrid har genom en rad fantastiska tillfälligheter blivit systrar och vad vi hoppas även bästa vännner.

Det känns skönt för oss pappor att de alltid kommer ha varandra som stöd i livet. För att fira just vänskap så har Libero nu lanserat en limited edition-kollektion med syfte att lyfta det fina i att vara vänner och att vara snälla mot varandra. I Sverige har Libero teamat upp med organisationen Friends vilket såklart passar extra bra. Tillsammans jobbar vi för en snällare och kramigare värld!

Ni som har blöjbarn och köper blöjor hittar en QR-kod inne i förpackningen som ni scannar. Då samlar ni poäng som ni sen kan byta in mot fina prylar i deras poängshop som just nu har Alfons Åberg-tema. I shoppen finns egentligen lite av varje och ni kan alltid välja att lösa in poängen mot det ni vill.

Ni kan bland hitta annat den gulliga krabbhatten som Astrid hade när vi var på vår bröllopsresa för att skydda sig mot solen. Vi brukar låta Miriam vara med och välja så hon blir mer delaktig, samtidig berättar vi om kampanjen och hur viktigt det är att vara en bra kompis. Att vara kund hos Libero är som att vara en del av ett community, där alla är bästa kompisar – kan det bli bättre?