Tänk att vi är gifta!!

Många av er som följer oss känner oss ganska väl vid det här laget. Johan och jag har varit tillsammans sedan juni 2014 och hur vi träffades har jag skrivit om >>här<<. Jag minns den där kvällen som om det vore igår och hur modig jag kände mig när jag stegade fram till Johan trots att vår gemensamma vän drog mig i tröjan för att stoppa mig 😂😂.

På vår femårsdag 2019 friade Johan och det kom verkligen som en chock. Jag trodde inte att han hade planerat det och sen skulle lyckas överraska mig på det där sättet. Men han är fantastisk ❤️

När vi sen började planera bröllop så föll valet på >>Näsby slott<< som vi blev förälskade i vid första stund. Slottet är inte litet men ändå intimt och mysigt på något vis. Det fungerade som en privatbostad ända fram till för omkring 100 år sedan. Det är kanske det perfekta slottet för bröllop och fest.

När pandemin kom fick vi skjuta upp inte mindre än tre gånger och vi hade flera olika datum och upplägg under tiden.

Men när det sen stod klart att vi skulle få gifta oss 7 maj 2022 så kändes det så rätt. Jag menar det var ändå med samma man i samma slott, även om gästlistan justerades en aning under tidens gång. Gällande gästlistan så skulle jag vilja skicka med er som står inför bröllop och att skriva just den listan, fokusera på de människor som ni verkligen bryr er om och som ni tror att ni kommer umgås med från nu och framåt. Fokusera inte på de som ni släpat med er genom åren men som ni kanske inte tror er ha med er på resan framöver. Jag strök två personer väldigt nära inpå bröllopet och det tycker jag är okej så länge ni kan motivera det för er själva. En gäst kostar trots allt ändå ett antal tusenlappar under en kväll.

Vi valde att ha ett bröllop med övernattning så att festen inte skulle få ett så abrupt slut där på natten. Vi ville träffa alla igen på brunchen dagen efter och få tacka för allt och ge en sista kram. Vi hade redan sedan innan valt att ha en middag för våra familjer kvällen innan på fredagen för att de skulle få en chans att komma lite närmare varandra. Det blev jättetrevligt och även om vi blev ganska många så hade vi tid att prata och mysa med alla. På plats redan på fredagen fanns även två av bröllopets huvudpersoner, >>vigselförrättare Sophie<< och >>bröllopskoordinator Alina<<. Sophie lyckades röra alla till tårar med sina vackra och väl valda ord under ceremonin. Att det ens blev ett bröllop kan vi tacka Alina för. Hennes företag Göteborgsbröllop  arrangerar bröllop över hela landet och ingen utmaning är för stor för Alina. Jag får en liten tår i ögat när jag skriver det här för jag känner att jag inte kan tacka henne nog för allt hon gjort för oss.

Vi har stött och blött och hon har jagat oss för svar på frågor medan vi har duckat och varit omöjliga att nå. Ska någon gifta sig och behöver hjälp och stöd (ja det behöver ni) så ring Alina och hälsa från oss ❤️

När vi var mitt uppe i festligheterna och dansade under ballongdekorationerna från >>Partyland<< så slog det mig att jag just denna dag 7 maj äntligen fick gifta mig med mannen jag vetat att jag ska dela mitt liv med sedan första stund. Jag slogs av ett lyckorus som jag sällan upplevt. Just nu är jag mest besviken över att allt är över och jag sitter och funderar på om vi kan göra det här igen även nästa år. Hur många av er är gifta? Här kan ni se videon från dagen:

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina val av kakor. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Ps. Vill ni att vi släpper alla bilder från fotoautomaten så säg till 😂

Bilderna är tagna av >>Julia Berg<< och >>Hampus Forssander<<, video av Olle Björnekull.