BETALT ANNONSSAMARBETE MED Anyfin

Här kommer mitt bästa spartips !!

Har ni också märkt att det blivit dyrare att leva nu när boräntor, mat- och bensinpriser gått upp? När det tryter i plånboken är det lätt att vi börjar ta krediter och handla på avbetalning, vilket kan bli dyrare än vi både tror och klarar av. Det är viktigt att ta kontroll över sin ekonomi och alltid läsa noga innan man ingår avtal. Därför tycker vi att att det känns helt rätt att samarbeta med >>Anyfin<<, den ganska smarta ekonomiappen.

Om du redan sitter med avbetalningar eller krediter så kan du ladda ner >>Anyfin-appen<< och skicka in en ansökan och se om de kan hjälp dig. Anyfin har flera års erfarenhet av att hjälpa folk med sin privatekonomi, de har redan hjälp över 70.000 kunder med att sänka sin ränta och deras app har laddats ner över en halv miljoner gånger.

Du loggar bara in med mobilt ID och klickar på ansök och sen väljer du den kreditgivaren ärendet avser. Om >>Anyfin<< kan hjälpa dig kommer du få en notis om ett erbjudande och vill du acceptera gör du bara det med ditt mobila ID.

I snitt så hjälper Anyfin sina kunder att sänka kostnaderna med 53 %. Appen är helt gratis och alla funktioner är också gratis. Kika in vår Story för att se hur ansökan går till steg för steg.

Förutom detta så har Anyfin flera andra funktioner som hjälper dig med din vardagsekonomi. Bland annat deras funktion Widgets, som gör att du kan koppla ditt konto och få en fullständig översikt över din privatekonomi. En smart Widget som finns i appen är >>Fasta Kostnader<<, via den kan du bland annat se alla dina abonnemang och prenumerationer. Så du kan exempelvis hitta någon streamingtjänst du glömt bort att du betalar för varje månad och då kan du med ett klick i appen bara säga upp den prenumerationen. Vilket gör att du kan ta bort dessa små ficktjuvar som stjäl pengar varje månad och istället spara dessa pengar. Så prova att >>ladda ner Anyfin<< och se hur den kan hjälpa dig i din vardagsekonomi. 

Räkneexempel:

Besparingen blir 1 652 kr om ett lån på 13 000 kr flyttas till Anyfin vid följande exempel: Rörliga räntan går från 18 % till 9.88 % och den administrativa avgiften från 19 kr till 0 kr. Den nya månadskostnaden blir då 599 kr med 24 månaders återbetalningstid, den effektiva räntan blir 10.34 % och det totala beloppet att återbetala 14 380 kr. Anyfin ger endast ut ett erbjudande om de kan förbättra din tidigare ränta. Anyfin kommer aldrig öka din totala lånekostnad genom att förlänga återbetalningstiden.

Det maximala beloppet som kan omfinansieras med Anyfin är 300 000 kr. Löptiden kan som kortast vara 1 månad och som längst 120 månader, beroende på den nuvarande löptid. Den nominella räntan kan som minst vara 3.95 % och som mest 19.90 %. Den effektiva räntan kan som minst vara 4.02 % och som mest 22.01 %.