BETALT ANNONSSAMARBETE MED Yearwood PR

Vår bröllopsmeny på Näsby slott!!

Alltså jag kan knappt fattat vilken helg vi har haft. Helt otroligt att det kunde bli så bra och lyckat. Utan vår underbara koordinator Alina på >>Göteborgsbröllop<< och den underbara personalen på >>Näsby slott<< så hade det inte gått att genomföra. Dagen började på absolut bästa sätt och vi fick en mysig frukost med barnen innan det var dags att göra sig iordning tillsammans. Jag hade bokat in hår och smink till mamma och även Miriam fick en fin uppsättning inför vigseln. Vår nanny Inès kom på förmiddagen för att hjälpa oss med tjejerna. Det gav oss tid att göra oss klara i lugn och ro.

När klockan slog 13.00 var det dags för vigseln och stunden vi hade väntat på i flera år. Allt gick så fort och vips var det över och till tonerna av Sonja Aldén gick vi uppför trappan till slottets övervåning för att landa i stunden och bara ha en stund för oss själva.

När vi kom ner igen efter en stund så utbringade pappa en skål och vi höjde våra glas som innehöll True Colors Cava.

Jag har satt samman en informativ lista över mat och dryck så ni ser vad vi åt och drack under dagen. Jag har tagit med lite extra information om varje dryck så ni vet om ni vill köpa eller beställa till egna fester framöver.

Bröllopsskål: >>True Colours Cava<<
True Colours Cava har en medelstor doft med inslag av citrus, mineral och röda äpplen med viss nötighet. Moussen är behaglig och smaken är torr med trevliga inslag av citrus, mineral, nötter och röda äpplen. True Colours Cava passar bra som aperitif, till lättare fisk- och skaldjursrätter samt till olika typer av varma och kalla förrätter.
1 kr av varje såld flaska doneras till Insamlingsstiftelsen Regnbågsfonden. Insamlingsstiftelsen Regnbågsfonden skapades av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter och ska i egen regi eller i samverkan med annan direkt eller indirekt med pengar hjälpa HBTQ-organisationer såväl som enskilda HBTQ-personer i världen.

Tårta: Vit choklad & vanilj bavaroise, säsongens bärkompott, mandelmarängbotten

Förrätt: Sotad röding, ängssyra, forellrom, grillad kärnmjölk, fläder, vit sparris, gurka, surdeg

Vitt vin: >>3 Generations of Peace Organic Chenin Blanc<<

Ett ekologiskt och certifierat (Fair for Life) vitt kvalitetsvin från Sydafrika av den populära druvan chenin blanc. Vinet har lagrats på sin jästfällning i 2 månader och har en fräsch och fruktig doft med inslag av päron, honungsmelon, solmogen citron och färska örter. Smaken är torr, fruktig och frisk med toner av päron, honungsmelon, persika, bivax, örter och citron.

Varmrätt: Grilland gårdsmajskyckling mousselin, gotländsk grönsparris, toppmurklor, Svecia, Katrintorpstomater, hjärtsallad, libbsticka

Rött vin: >>Laila Bagges Ruby Zin<<
Laila Bagges Ruby Zin är gjord på druvorna Ruby Cabernet och Zinfandel och bjuder på mycket smak men med mjuka tanniner och dessutom har vinet en låg halt av histamin. Ruby Zin är ett mjukt och fruktigt vin från Kalifornien. I det mjuka vinet finner man både toner av blåbär, hallon, örter och vanilj. Druvan ruby cabernet är en korsning mellan cabernet sauvignon och carignan, framtagen i Kalifornien 1949. Druvsorten zinfandel är identisk med den italienska druvan primitivo. Dessa druvor härstammar i sin tur från den kroatiska druvan crljenak kastelanski. Ruby Zin passar till kötträtter och särskilt till fläsk- och lammkött.

Öl: >>Värmdö Ljus lager 4,2 EKO<<

Värmdö Ljus lager från Värmdö Bryggeri är en ekologisk ljus lageröl i klassisk sydtysk stil. Den ljusa pilsnermalten ger en lätt kropp med toner av ljust bröd och halm. Ölen har en lätt beska, friska toner av citrus och en mild blommighet. Humle kommer från Siggesta Gård på Värmdö.

Värmdö Bryggeri grundades för exakt 10 år sedan och firar i år ett decennium av ölbryggning med såväl klassiska ölsorter som mer experimentella smaker i utbudet. Vackert beläget längst in i Säbyviken i Stockholms skärgård brygger vi vår öl med vatten från egen källa i ett modernt bryggeri med fokus på kvalité och god smak.

Dessert: Minipavlova med vaniljcréme, vispad grädde, vit choklad och färska bär

Shot: >>SKNY BTCH Shot<<
SKNY BTCH Shot Green Apple har en alkoholhalt på 14,9% och innehåller endast 10 gram socker jämfört med andra shots. Drycken är mycket fruktig och har en söt smak med inslag av gröna äpplen och vanilj. Serveras väl kyld.

SKNY BTCH Shot Raspberry har en alkoholhalt på 14,9% och innehåller endast 10 gram socker jämfört med andra shots. Drycken har en söt och bärig smak med tydlig karaktär av hallon. Serveras väl kyld.

Mot slutet av middagen klev Johans syster Sofie upp och rev av Superduperkillen och stämningen var på topp. Alla dansade ner en trappa där det bjöds på läskande drinkar och kvällens favorit var utan tvekan >>SKNY BTCH Vodka Soda<<. SKNY BTCH Vodka Soda har en alkoholhalt på 4,5% och finns i smakerna hallon, citron och mango och finns i vissa av Systembolagets butiker, i beställningssortimentet och på utvalda restauranger runt om i Sverige. SKNY BTCH Vodka Soda är gjord på ren vodka vilket gör den mildare och renare i smaken än många andra liknande vinbaserade liknande drycker som t.ex. Hard Seltzers. SKNY BTCH är vegansk, glutenfri, sockerfri, består av naturliga aromer och innehåller lite drygt 50 kcal per flaska (20 cl).