BETALT ANNONSSAMARBETE MED Aqua Dental

Så här stoppar jag Astrid från att väcka hela familjen !!

Som ni redan vet så går vi (läs jag) just nu igenom en tuff fas med väldigt lite sömn. Vi hade inte den här typen av utmaningar med Miriam så det är lite av en ny upplevelse för mig att få sova så här få timmar under en längre tid. Jag vägrar att låta mig knäckas och gör allt jag kan för att hitta energi under dagen medan Miriam är på förskolan och Johan kan ta Astrid om jag behöver vila. En annan utmaning är att när vi är uppe på nätterna så vill Astrid gärna gå in till vårt sovrum och väcka Johan och Miriam. En vanlig natt får jag springa bort och hämta henne fler gånger precis innan hon får upp dörren eller står och bankar på den. Det finns ju ingen anledning att väcka alla bara för att vi är uppe.

Nu har jag hittat ett trick som iallafall har fungerat idag. Jag tar en tvättställning och blockerar öppningen mellan dörren till Miriams rum och serveringsskåpet. Jag känner mig lika påhittig som de här DIY-kanalerna på Youtube som jag älskar att titta på.

Jag beklagar att jag inte hunnit skriva så mycket här den senaste tiden. Ni som gillar att läsa bloggen får gärna lämna en kommentar så jag vet att jag inte skriver utan publik eller om ”fel” saker. Men jag kan berätta att jag tidigare i veckan tog ett första steg mot en mindre estetisk förändring som jag funderat på ett tag. Jag får ofta höra att jag har fina tänder men det finns några som jag tycker inte riktigt står rakt. Under min rutinkontroll hos >>Aqua Dental<< och min nya underbara tandläkare, tillika klinikchef, Marcia Lindberg fick jag förklarat för mig att det går att räta ut dem med >>Invisalign<<. Tänderna scannas då av och du får löstagbara skenor som sätts in och dessa reglerar tänderna. Skenorna byts sen ut varje till varannan vecka och tänderna kommer gradvis att röra sig i riktning mot det beräknade slutläget. Processens totala tid beror på vad som är möjligt och vilket resultat du vill uppnå men i mitt fall upp mot 9 månader, dvs året ut. Självklart kommer ni få följa med på resan och jag kommer tillsammans med Aqua Dental hålla frågestund så att ni får ställa era frågor om ni skulle vara intresserade av att göra en konsultation.

Nu ska jag bada Astrid innan vi ska packa för en natt ute på >>Skytteholm<< med barnen. Vi kommer få fint sällskap av >>Tiingelinn<< med familj och det ser vi verkligen fram emot.