BETALT ANNONSSAMARBETE MED Libero

Snart kan du återanvända din blöja !!

För en tid sedan blev vi tillfrågade om att vara blöjtestare, ja egentligen är det ju Astrid som testar men vi är med som stöd. >>Libero<< håller på att ta fram en >>hybridblöja<< som är ett steg mot en mer hållbar framtid. Det är en blöja som består av en tygbyxa och ett absorberande inlägg (som en vanlig blöja) som kommer minska klimatpåverkan i och med att du bara slänger inlägget och inte själva byxan.

Astrid går in helhjärtat för uppgiften och har en hel låda full med sina inlägg som vi hjälps åt att byta vid behov. Att göra små insatser för miljön i vardagen känns bra och vi är stolta och glada över att få vara med på den här resan tillsammans med Libero. Vill ni läsa mer om hybridblöjan så >>klickar ni här<<.