BETALT ANNONSSAMARBETE MED Prima Steam

Saker vi avskyr att göra !!

Här om veckan läste jag en artikel om saker vi svenskar avskyr att göra. Överst på listan hade vi såklart olika hushållssysslor och betala räkningar men lite längre ner hittade jag ”tvätta bilen”. Nu är det så att jag egentligen inte tycker att det är supertråkigt men jag vet inte exakt hur man gör och det ska sägas att det är ett hantverk. För vi vill ju att det ska bli så där skinande rent. I samband med artikeln så fanns reklam för företaget >>Prima Steam<< som är en mobil biltvätt som kommer och tvättar din bil där den står, antingen hemma eller kanske i ett garaget när ditt jobb. Jag har testat andra liknande tjänster som inte varit så bra men jag tänkte att jag testar en sista och håller tummarna – tur var väl det!

>>Prima Steam<< drivs av Julian som brinner för att hjälpa till och det tror jag är nyckeln till att erbjuda riktigt bra service. När jag kontaktade honom och berättade om mitt problem med bilen och att jag dessutom hade lite tidspress pga att jag skulle lämna in den på skadeservice så meddelande han glatt att det inte var några problem och bokade in mig. På exakt utsatt tid meddelande han att han var framme och jag mötte honom för att visa vilken bil som var min i garaget där jag parkerar sen satte han igång.

Efter mindre än 2 timmar var bilen skinande ren. Då hade han även bjudit mig på en vaxning som gjorde att jag kunde spegla mig i lacken. När jag tittade in i bilen var den som ny och jag ville knappt kliva in med mina smutsiga skor. EXAKT SÅHÄR ska det kännas när bilen är tvättad och en standardtvätt hos Prima Steam ligger på 999 kr vilket jag tycker är ett bra pris. Jag fick också chansen att dela en rabattkod med er och Julian lovade att bjuda er som bokar på en vaxning. Anger ni pappapappadotter så får ni 15 % rabatt på priset. Ni kan >>klicka här<< för att se vad ni kan välja på och jag uppmanar er att förlänga livet på er bil och tvätta den regelbundet. Det är extra viktigt nu på vintern när vägarna är fulla av sand och salt. Här nere finns två filmer ni kan kika på för mer information och en tydligare bild av vad >>Prima Steam<< erbjuder.

Ps. De tvättar bilar i hela Stor-Stockholm.

Här kan du se hur tjänsten fungerar och varför du ska bli kund.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina val av kakor. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Här kan du se hur en tvätt kan se ut.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina val av kakor. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Rabattkod