BETALT ANNONSSAMARBETE MED Minories

Det viktigaste som barn är att leka!!

När jag var liten i slutet på 80-talet handlade hela mitt liv om lek och bus. Kläderna fick blir hur smutsiga de ville sa mamma så det var bara att tuta och köra. Som förälder finns det inget bättre än att se sina barn leka och ha roligt, det är det enda fokus de ska ha. Vår uppgift som föräldrar är att ge barnen förutsättningar för bra lek och det gör vi bland annat genom bra kläder som är bekväma och tillåter barnen att springa och busa, exakt sådana kläder har >>Minories<<. Jag önskar att de hade funnits för 30 år sedan, men jag får glädjas med Miriam och Astrid nu istället.

Minories vision är att skapa kläder för alla barn med fokus på passform och kvalitet. Just kvalitet är viktigt för oss då det gör att kläderna håller längre och kan leva vidare efter att vi är klara med dem. Det blir mer hållbart på det sättet. Sen ska det tilläggas att de har superfina mönster som är neutrala utan att bli tråkiga.

In och kika på senaste kollektionen genom att >>klicka här<<.

Foton: Hampus Forssander