BETALT ANNONSSAMARBETE MED Tvättdax

Hand upp alla som är trötta på att tvätta!!

<Reklam> Sanningen är den att jag tycker att det är ganska kul att tvätta och har inga problem med att vare sig sortera eller hänga upp. Men det finns viss tvätt som kräver lite extra kärlek och omsorg och dessa lämnar jag gärna över till >>Tvättdax<<.

Tänk er själva att ni har en stor hög med tvätt som ni måste ta tag i och vare sig ni har egen tvättstuga eller måste boka tid så vill ni hellre göra något annat. Att tvätta tre maskiner kan ta en halv dag från att du börjar sortera till den sista skjortan är struken och redo att hängas in i garderoben. Lämnar du tvätten till Tvättdax så kommer de hem till dig och hämtar upp din tvätt i deras snygga påse och sen kommer de tillbaka med allt rent, vikt och pressat ett par dagar senare. Ja ni fattar ju själva hur bra detta är.

Att boka en upphämtning är enkelt och görs via deras app. Där uppskattar du vad du vill tvätta, antal plagg eller kilo hushållstvätt. När det är klart så hämtas den upp så hämtas den upp vid din dörr. Ett par dagar senare när tvätten är klar blir du uppringd och allt är klart. Jag blir helt pirrig bara av att tänka på det. Behöver jag säga att alla tjänster är miljö- och kvalitetscertifierade och att tvättmedlet de använder är parfymfritt och inget sköljmedel adderas. Det ni!