BETALT ANNONSSAMARBETE MED Filur

Nu är det verkligen dags!!

Efter en lång och härlig julledighet är det nu hög tid att komma igång med rutiner och vardag. En sådan sak är som exempel att vi med barn i skolan eller på förskolan behöver fylla på lådor med extrakläder, vantar och mössor – självklart märkta med namn! Vi har hört från många pedagoger som följer oss att den främsta anledningen till att kläder försvinner är för att de är omärkta. Den som hittar en vante är mindre benägen att lämna in den om den är omärkt och därför är det så otroligt viktigt att sätta en liten lapp på tvättrådet. Vi har beställt lappar både till Miriam och Astrid och här om kvällen satt vi alla och hjälptes åt att märka upp medan vi lyssnade på barnsånger. Det blev en mysig stund för hela familjen. Miriam märkte även upp Astrid med hennes lappar så alla skulle veta att det var hennes lillasyster. 

Hos Filur finns mycket mer än bara namnlappar. Du kan köpa reflexer, dörr- och väggdekorer samt mätstickor så ni tillsammans kan följa barnets längd.

Reflexer är något jag vill trycka extra på för det är en bra livförsäkring. Miriam fick själv sätta på sina jackor och mössor och gjorde slut på en hel karta så nu kommer hon lysa upp hela Norrmalm på väg till förskolan. Även vi vuxna behöver bli bättre på reflexer och föregå med gott exempel.

När det kommer till att märka med namn är det inte bara barn som det gäller. Tänk din favoritmugg på kontoret eller kanske om du har ett par inneskor som står i entrén som du vill att alla ska se är just dina. Ett annat ställe där det lätt kan försvinna saker är ålderdomshem, sjukhus eller serviceboenden. Märk upp allt med lapparna och du kan vara säker på att de sitter som berget. De klarar både diskmaskin och tvättmaskin vilket är superbra. Just nu är det 15 % rabatt på alla ordrar över 600 kr så passa på nu!

>>Klicka här för att komma direkt till Filur<<