”Jag är som en munk pappa”

Imorse åt vi frukost ute i solen och hade det väldigt bra. Miriam åt bananer och ostrullar och var på mycket gott humör. Efter en stund sa hon att hon behövde gå till toaletten (vi måste sluta säga ”på”) så jag följde med henne. Medan vi gick så sa hon att hon älskar donuts och att det betyder munk. Jag berömmer henne och vandrar vidare varpå hon säger:

”Pappa jag är som en munk”

Jag förstod absolut ingenting och frågade hur hon menade då.

”Jo för jag har runda kinder. Någon trodde att jag hade mat i dem för att de var så runda”

Jag hade mycket svårt att hålla mig för skratt och hoppades att den som sagt så tyckte att hon var söt som en munk, men innan hann komma med en följdfråga så sa hon:

”Jag har söta och gulliga kinder!”

Då kändes det plötsligt väldigt bra. Jag bekräftade henne och sa att hon var lika god som en munk. Svaret kom snart:

”Du också pappa, även om du inte har runda kinder”

. Miriam alltså 😭❤️❤️

5
59

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Parently

Så här mycket spenderar vi på saker till barnen !!

Visste ni att vi under de tre första småbarnsåren spenderar omkring 40 000 (!!) kronor på utrustning till våra barn? Många av dem används kortare perioder och blir sedan ståendes och samlar damm i något förråd eller så säljer vi dem för en bråkdel av vad vi en gång betalade.

>>Parently<< erbjuder oss att hyra istället för att köpa vilket är bättre på så många sätt. Just nu får ni 20 % rabatt med vår kod papado.Du väljer själv hur länge du vill hyra och hur du vill ha ditt paket levererat. Tänk själva hur mycket vi köper till våra barn som de bara kan ha i några månader innan de växer ur allt. Då är det ju bättre att hyra än att köpa.

Vi vill slå ett extra slag för deras populära paket och framförallt resepaketet som passar oss som gillar att resa och alltid behöver specifika produkter för det. Du bokar det smidigt inför semesterresan och är då kittad och klar. Vi uppskattar framförallt tillgången till resevagn, bärsele och bärryggsäck. Perfekt att hyra inför resan och när du inte behöver det mer så returnerar du det igen. Låter det inte som en bra grej?

Rabattkod

0
21

Astrid är känsligare än Miriam!!

Ja okej det var en click bait men det jag menar är när det kommer till att somna. Miriam har ända sedan hon var bebis kunnat somna vart som helst och när som helst, vilket är en förälders dröm. Astrid är inte på riktigt lika tålig och behöver ganska tyst omkring sig för att komma till ro. Jag kan inte ens räkna alla kvällar vi fått sitta och hålla hennes hand för att hon ska somna.

Men här under hennes andra resa till Gran Canaria så är hon plötsligt så tålig att hon ikväll slumrade till under hotellets rockshow. Till tonerna av highway to hell somnade hon från ingenstans och sov sen glatt vidare trots både bas och skrik. Visserligen i bärselen men ändå.

Miriam har gjort så sedan bebistiden men att nu även Astrid, som vanligtvis är känsligare, kommit dit talar ju för att miljön gör det möjligt att ändra beteenden. Eller vad tror ni?

0
72