BETALT ANNONSSAMARBETE MED Parently

Så här mycket spenderar vi på saker till barnen !!

Visste ni att vi under de tre första småbarnsåren spenderar omkring 40 000 (!!) kronor på utrustning till våra barn? Många av dem används kortare perioder och blir sedan ståendes och samlar damm i något förråd eller så säljer vi dem för en bråkdel av vad vi en gång betalade.

>>Parently<< erbjuder oss att hyra istället för att köpa vilket är bättre på så många sätt. Just nu får ni 20 % rabatt med vår kod papado.Du väljer själv hur länge du vill hyra och hur du vill ha ditt paket levererat. Tänk själva hur mycket vi köper till våra barn som de bara kan ha i några månader innan de växer ur allt. Då är det ju bättre att hyra än att köpa.

Vi vill slå ett extra slag för deras populära paket och framförallt resepaketet som passar oss som gillar att resa och alltid behöver specifika produkter för det. Du bokar det smidigt inför semesterresan och är då kittad och klar. Vi uppskattar framförallt tillgången till resevagn, bärsele och bärryggsäck. Perfekt att hyra inför resan och när du inte behöver det mer så returnerar du det igen. Låter det inte som en bra grej?

Rabattkod