Blöjkatastrofen !!

Inlägget är i reklamsamarbete med Libero.

Ni som följer oss noga vet ju att min pappa varit ICA-handlare sedan urminnes tider och det innebär ju att jag spenderat några stadiga timmar i hans butiker under uppväxten. Sommaren 2000 sommarjobbade jag och åkte på att plocka varor på kolonial. Jag var ganska klen redan på den tiden och bad om en vagn med ”lätta” varor och fick blöjor och babyprodukter. Vagnen var till stor del blöjor och det var ju lätt fixat tänkte jag.

Väl framme vid blöjtorget så insåg jag till min fasa att det var kampanj den här veckan och att blöjorna skulle staplas enligt ett visst mönster ungefär 5 meter högt. Det var därför ingen sa emot när jag ville ha just denna vagn. Så det var bara att börja klättra och jag hade fått med mig en liten stege som skulle hjälpa mig upp.

I ungefär 34 sekunder flöt allt på perfekt men när jag skulle lägga dit tre blöjor på sidan av tornet så snubblade jag till på stegen och föll framstupa rakt in i ett berg av Liberoblöjor. Jag skrek och det gjorde den äldre damen på andra sidan som letade fryspåsar också när hon fick se mig landa precis vid hennes rullator.

I en enda stor hög av blöjor till kampanjpris låg jag och sprattlade. Jag var tack och lov helt oskadd men det var ändå ett högt fall. Där och då lovade jag mig själv att om jag någon gång fick barn skulle jag bara använda blöjor från Libero för att alltid minnas denna festliga händelse. När vi 18 år senare blev pappor till Miriam minns jag att jag sa till Johan. ”Nu är det så här att i det här hushållet använder vi bara Libero, så du vet!” Den sommaren Miriam kom var det fotbollsblöjor.

Nu vet ni varför jag aldrig skulle byta blöjmärke. Det var ju tur att Astrids mamma redan använde Libero så det inte blev någon stor sak när vi skulle ta över vårdnaden. När vi reser så finns ju inte Libero överallt i världen så jag tar alltid med en extra väska för just blöjor (och andra babysaker) och det är det sannerligen värt. 😅😅 Just till den här resan är det nya Touch Up & Go som följer med. Det får mig att känna mig trygg hela resan 😉😂 Om ni vill veta varför jag älskar dem så är detta några av anledningarna:

  • Anpassade för barn som börjar röra på sig mer.
  • Supermjuka material som andas och ger ett skonsamt skydd för din bebis.
  • Elastiska material för optimal flexibilitet och en underbart mjuk passform.
  • Med en praktisk våtindikator som byter färg när det är dags för blöjbyte.

Vilket är ditt bästa blöjminne?