”Prata inte med mig pappa”

Ikväll var vi inne i Maspalomas och firade julafton. Sist vi var på Gran Canaria så bodde vi där på Lopesan Baobab. Den här gången bor vi i Bahia Feliz en bit bort. Jag fick reda på att jag var här med min familj när jag var 12 år så det förklarade varför jag kände igen mig. hur som helst så var det ett stilla julfirande för vår del och det kändes såå rätt. Vi åt en trerättersmiddag på >>Grand Italia<< nere på strandpromenaden. Där var vi senast vi var här och fick ett så fint bemötande samt god mat så ville absolut tillbaka.

När vi skulle ta en taxi tillbaka till hotellet satt jag bredvid Miriam och hade ett sådant där ögonblick alla föräldrar har ibland. Ni vet när man tittar på sina barn och bara blir blödig. Så jag sade:

”Jag älskar dig till månen och tillbaka Miriam, runt hela jorden faktiskt. Du är mitt stora hjärta ❤️. ”

Hon tittade på mig med ett neutralt uttryck och svarade:

”Prata inte med mig pappa!”

Ja så kan det vara ibland. Livet som pappa är inte helt enkelt men ändå världens bästa uppdrag.

0
53

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Olika Förlag

JULTÄVLING !!!!

Under det här året har vi pratat mycket om vikten av att läsa för och med våra barn. Genom att sätta oss på en mysig plats och läsa en bra bok tillsammans berikar vi barnens språk och ordförråd.

Tillsammans med >>Olika Förlag<< vill vi nu tävla ut härliga barnböcker som passar för åldrarna 0 – 3 och 3 – 6 år. Några av böckerna passar de allra minsta medan några för äldre förskolebarn. Att vi gör detta med just Olika Förlag är ingen slump, de har några av marknadens viktigaste böcker som fokuserar just på det faktum att vi alla är olika. Böckerna hjälper oss vuxna att bryta normer och jobba med våra fördomar medan vi läser för och med våra barn. Barn är så fantastiska och fördomsfria och det känns fint att de kan lära oss att öppna våra ögon och se allt det vackra runt omkring oss.

Miriam har börjat uppskatta läsning mer och mer vilket jag tycker känns underbart. Under flygresan hit ner så läste vi fyra böcker tillsammans och hon lyssnar så uppmärksamt. Skulle jag gud förbjude missa ett ord eller en rösttolkning så märker hon det direkt.

Nu har ni chansen att tävla om dessa böcker som ni ser på bilden.

För att tävla ska ni:

  • Kommentera med ert namn
  • Skriv hur gamla era barn är (har ni flera skriv alla) 
  • Motivera gärna varför ni vill vinna böckerna

Vinnarna dras på julafton och kommer få hem böckerna efter helgerna. Ett perfekt sätt att starta det nya året på. Lycka till!

47
24

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Stockholm Meeting Selection

Vem ska med på spontan slottshelg?

Hand upp alla som känner julen nalkas .. Idag var vi på jullunch på >>Åkeshofs slott<< och deras restaurang >>Råkoko<< som är en grön restaurang med fantastiska smaker. Vi bodde ju på slottet efter att vi sålde lägenheten i somras och flyttade till landet under vår renovering så vi är väl bekanta med de historiska miljöerna och vet precis vad som händer efter skymningen.

Är ni sugna på en spontan slottsvistelse så har ni här ett magiskt erbjudande. Med koden SISTAMINUTEN får ni ett dubbelrum för 2 personer inklusive frukost för 895 kronor. Alltså hur billigt är inte det? Detta gäller alla som bokar och checkar in imorgon fredag eller lördag och på följande locations: >>Åkeshofs Slott<<, >>Villa Lovik<<, >>Hesselby Slott<<, >>Rosersbergs Slottshotell<< och >>Näsby Slott<<. 

0
10