BETALT ANNONSSAMARBETE MED Olika Förlag

JULTÄVLING !!!!

Under det här året har vi pratat mycket om vikten av att läsa för och med våra barn. Genom att sätta oss på en mysig plats och läsa en bra bok tillsammans berikar vi barnens språk och ordförråd.

Tillsammans med >>Olika Förlag<< vill vi nu tävla ut härliga barnböcker som passar för åldrarna 0 – 3 och 3 – 6 år. Några av böckerna passar de allra minsta medan några för äldre förskolebarn. Att vi gör detta med just Olika Förlag är ingen slump, de har några av marknadens viktigaste böcker som fokuserar just på det faktum att vi alla är olika. Böckerna hjälper oss vuxna att bryta normer och jobba med våra fördomar medan vi läser för och med våra barn. Barn är så fantastiska och fördomsfria och det känns fint att de kan lära oss att öppna våra ögon och se allt det vackra runt omkring oss.

Miriam har börjat uppskatta läsning mer och mer vilket jag tycker känns underbart. Under flygresan hit ner så läste vi fyra böcker tillsammans och hon lyssnar så uppmärksamt. Skulle jag gud förbjude missa ett ord eller en rösttolkning så märker hon det direkt.

Nu har ni chansen att tävla om dessa böcker som ni ser på bilden.

För att tävla ska ni:

  • Kommentera med ert namn
  • Skriv hur gamla era barn är (har ni flera skriv alla) 
  • Motivera gärna varför ni vill vinna böckerna

Vinnarna dras på julafton och kommer få hem böckerna efter helgerna. Ett perfekt sätt att starta det nya året på. Lycka till!