BETALT ANNONSSAMARBETE MED Stockholm Meeting Selection

Vem ska med på spontan slottshelg?

Hand upp alla som känner julen nalkas .. Idag var vi på jullunch på >>Åkeshofs slott<< och deras restaurang >>Råkoko<< som är en grön restaurang med fantastiska smaker. Vi bodde ju på slottet efter att vi sålde lägenheten i somras och flyttade till landet under vår renovering så vi är väl bekanta med de historiska miljöerna och vet precis vad som händer efter skymningen.

Är ni sugna på en spontan slottsvistelse så har ni här ett magiskt erbjudande. Med koden SISTAMINUTEN får ni ett dubbelrum för 2 personer inklusive frukost för 895 kronor. Alltså hur billigt är inte det? Detta gäller alla som bokar och checkar in imorgon fredag eller lördag och på följande locations: >>Åkeshofs Slott<<, >>Villa Lovik<<, >>Hesselby Slott<<, >>Rosersbergs Slottshotell<< och >>Näsby Slott<<.