ANNONS

Astrid tycker bäst om Miriam!!

/

En vanlig morgon hos oss börjar ofta med att vi alla fyra ligger i sängen. När vi går och lägger oss är det alltid bara Johan och jag men sen under natten händer ofta ganska mycket. Miriam vaknar och kommer in till oss och Astrid vill ha mat men sen inte somna om i egen säng så det slutar med att vi ska trängas uppe hos oss.

Imorse vaknade Astrid 7.45 och ville busa. Hon fick tag i Fante som Miriam hade under armen och ryckte till. Då vaknade Miriam och gnällde till. Astrid log då med hela ansiktet precis som om hennes syfte var att väcka Miriam. Storasyster fann sig snabbt i leken och kramade sin lillasyster som rullade av min mage ner i Miriams famn och lutade huvudet mot hennes axel. Det var ett underbart ögonblick där syskonkärleken verkligen lyste om dem båda.

Varje gång Miriam kikar fram börjar Astrid skratta. Det finns ju stunder när Astrid är trött eller lite sur och kommer då Miriam fram och leende gör tittut så skrattar hon direkt. Jag hoppas att det här håller i sig och att de kan bli bästa vänner i sitt systerskap. De har så mycket gemensamt så det vore onekligen underbart ❤️

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00