BETALT ANNONSSAMARBETE MED Glöet

Har ni smakat mousserade glögg?

Igår hade vi den stora äran att hålla glöggmingel hemma hos oss tillsammans med >>Glöet<< och deras nya mousserade glögg. Alla älskar vi väl den här tiden på året när det är dags att tända brasorna, ta på den stickade tröjan och duka fram glöggen.

För ett par år sedan bjöd mina föräldrar oss på mousserande glögg vilket var en spännande och lyxig upplevelse. Det är lite som att det bästa från två fantastiska världar möts – bubblor och julkryddor. Har ni smakat?

För en knapp månad sedan lanserade Glöet sin nyaste produkt, den orangefärgade glöggen som är tillverkad av gröna druvor men på samma sätt som man gör rött vin, dvs att skalet är med under jäsningen. I Glöet Orange finns bekanta juliga kryddor som nejlika, kanel, och ingefära. Den ska serveras som en drink och med fördel i ett lågt glas, med is, en skiva apelsin eller lime och en kvist rosmarin. Ni bara måste testa!

Som med all alkohol ska ni dricka med måtta och vara extra försiktiga om det finns barn och unga i sällskapet, men det där vet ni ju redan.

Här ser ni fler bilder från kvällen som Hampus tog. Tusen tack till >>Glöet<<, Yearwood PR och alla underbara gäster som kom.

BILD 0/0