ANNONS

Vad är det med kiss och bajs?

/

Alla och då menar jag alla har ju någon gång haft en kiss- och bajsfas. Någon gång efter tre år så börjar det, ofta tack vare kompisarna på förskolan – kiss- och bajsåldern!

Miriam har precis börjat och alla är just nu kiss eller bajs. Man kan också avancera till prutt eller till och med pruttkorv. Eftersom att ingen av oss hemma använder dessa ord så kommer det från förskolan. Jag har inga problem med detta för jag minns så väl hur jag på 90-talet pratade i olika former om just kiss och bajs. Ibland kom det inslag av grövre ord och en gång så illa att mamma reagerade och ifrågasatte mitt umgänge. Jag minns det så väl att jag sa ”grobianaschle” vid ett tillfälle och då sa mamma Kerstin att det gick vara nog 😅😅

Hur har det varit för era barn och vilka ord och faser har ni passerat. 🙈🙈

10

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00