ANNONS
Integritet på Tailsweep

”Vi måste inte säga något till Johan”

/

Miriam har den senaste tiden börjat med att alliera sig med mig mot Johan. Det är sedan gammalt att jag är den mesiga som hon snabbast lindade runt sitt lillfinger (första veckan) och sen har jag haft svårast för att säga nej. Går vi in i en leksaksaffär är det nästan omöjligt för mig att inte köpa något, även då jag vet att det inte behövs. Samma visa i mataffärer det kan vara alltid ifrån frukter och mejeriprodukter till godis eller tidningar. Jag vill dock redan nu stoppa alla som tror att jag är en total push over, jag kan verkligen säga ifrån när jag får nog och det går inte att få mig till vad som helst och det vet Miriam.

Men nu den senaste tiden utforskar hon nya gränsdragningar och vad som händer om hon allierar sig med främst mig. Favoriten är att hon viskar något hon vill göra och lägger till:

”Vi måste inte säga något till Johan”

Fnissande brukar jag säga satt mammor och pappor får inte ha hemligheter för varandra och att vi måste berätta för pappa Johan. Då brukar hon säga att vi ska smyga förbi honom så han inte ser oss för då kan vi inte berätta. 😅😅 Ja ni fattar, den där lilla har svar på allt. Det är såklart väldigt svårt säga nej till henne när hon står där så gullig och ber med huvudet på sned. Men jag motiverar mig med att det är jag som vet bäst och att Johan och jag är ett team. Vi är ett oerhört starkt team och nu under den här märkliga semestern har vi visat varandra att vi klarar allt! Jag är så oerhört glad att jag kysste honom den där sommarnatten 2014.

3

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00