BETALT ANNONSSAMARBETE MED Baby Gift Shop

Astrids första road trip !!

Idag har jag varit i Motala över dagen och Astrid blev min följeslagare. Syftet med resan var att byta till vinterdäck och kolla en säkerhetsgrej i bilen. Ni kanske tycker att jag är galen som åker fram och tillbaka över dagen när jag kunde gjort detta i Stockholm. Men vanligtvis tycker jag om att stanna till och hälsa på någon gammal vän och älskar att ha en anledning till det två gånger om året.

Här om dagen så visade vi er några studiobilder Hampus tog på Astrid för en kampanj vi gjorde för >>Baby Gift Shop<<. Vi var lite oroliga innan om hon skulle tycka att det var roligt och ens skulle vilja sitta still. Det visade sig vara helt i onödan för hon skrattade och var glad hela tiden och klädbytena bekom henne inte det minsta. Att Miriam älskar att stå framför kameran har ni nog redan förstått men nu verkar hennes lillasyster vara minst lika glad i detta.

Just nu är det 20 % rabatt på allt hos Baby Gift Shop och med vår kod PAPPA25 får ni ytterligare 5 % på det ned satta priset. Kolla bilderna i shopen nedan. Visst är Astrid söt 😍

Rabattkod