Bästa helgen och Astrid 9 månader !!

Vi har haft en toppenhelg som jag tror har passat tjejerna perfekt. Det började med en spontan middag med vänner hemma hos oss i fredags. Då blev vi lika spontant inbjudna till ett event på lördag förmiddag med Lollo och Bernie nere vid Roslagstull så vi tog bilen dit. Miriam var s u p e r t a g g a d och hade tagit på sig och Astrid deras diadem med Lollo-öron för att komma i stämning.

När vi var klara där så hade vi bokat lunch med en gammal vän och kollega på Nyko dit vi ofta och gärna går. Resten av dagen flöt på och vi hade en riktig bra dag och båda tjejerna somnade i god tid så vi hann se två avsnitt av You som vi är inne i just nu.

Söndagen var minst lika härlig och började med att vi åkte till Fotografiska för att se på en utställning med djur. Väl på plats fick vi också träffa levande djur vilket Miriam älskade. På slutet bjöds vi på show med Emma och Molly och ni ser ju hur uppskattat det var.

Foton: >>Cawa Media<< och >>Greeepix<<

I söndags fyllde även Astrid 9 månader så då passade det ju bra att vi direkt skulle vidare på ännu ett event. Den hår gången på Hotel Diplomat och lanseringen av >>Arthur och Adonis<< som är en servis med tillbehör för barn som passar perfekt när man vill ha en lite trevligare matupplevelse. Ett stort plus är att allt går att köra i diskmaskinen.

Efter en lång helg somnade Astrid i soffan, helt slut efter alla upptåg. Men redan dagen efter väntade nya upptåg.