Inlägget innehåller annonslänkar

Vilken är er favoritjulkalender??

Vilken är er favorit-julkalender genom tiderna?

När jag var liten älskade jag julkalendrar, favoriten var den från SVT/SR som jag följde slaviskt. Om jag måste säga en julkalender som jag minns lite extra från barndomen så är det Mysteriet på Greveholm från 1996 som sedan kom tillbaka en gång till 2012. När jag blev äldre och kunde bestämma själv så valde jag att ha en egen julkalender som jag skapade själv med hjälp av små paket jag köpte under året och ”glömde bort” för att sen slumpmässigt slå in till en kalender som jag sen öppnade dag för dag. Tänk er så festligt att kunna skämma bort sig själv med små presenter varje dag innan jobbet utan att komma ihåg vad man slagit in.

Bild: Svt

Nu för tiden har jag sänkt ambitionsnivån och köper färdiga julkalendrar. Favoriterna är med hudvård och jag hittar allt jag villhöver hos >>LYKO<<. Där finns allt från de plånboksvänliga som passar att ge bort till vänner och bekanta, men även de mer lyxiga som kan vara en perfekt julklapp till dig själv.

Ett tips är att ge en för tidig julklapp till någon redan i november så att mottagaren får en julklapp från dig varje dag ända fram till jul. Ja möjligheterna är oändliga och jag skulle vilja tipsa er att köpa redan nu för många börjar redan ta slut. Klicka på texten nedan för att komma till alla kalendrar. Ps det finns en superfin med Frost som passar barn.

Här kan ni hitta alla

julkalendrar som Lyko erbjuder.

BILD 0/0