ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Vad har ni för skötväska??

/

När Miriam kom till oss hade vi en Stokke Trailz-vagn som jag älskade men skötväskan som hörde till satt under själva handtaget på vagnen och ganska långt ner. Varje gång jag behövde någon i den så var jag tvungen att sätta mig på huk och haka loss den vilket inte passade min rygg så jag valde att satsa på ryggsäck istället.

card_xlarge

Foto: Babyshop.se

Nu är det dags igen och den här gången har vi en >>Stokke Xplory<< och där finns det en väska med lock som sitter fast i vagnens nedre del men där packar jag bärsele och annat nödvändigt. Nu till min fråga, vad rekommenderar ni för skötväskor, ge mig alla modeller och varianter så jag kan hitta rätt den här gången. Jag skulle också vilja köpa en egen väska som är lite större som rymmer flaska, blöjor, ersättning och någon klämmis för tillfällen när jag inte har vagn. Tack på förhand 🙏🏻🦋

Så här såg det ut för tre år sedan, massor av väskor under vagnen och en liten för mig. Nu måste det bli ändring.

Skärmavbild 2018 10 26 kl. 21.25.46
17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00