ANNONS

Att börja om med en bebis !!

/

Jag vill bara börja med att tacka er för alla fina gratulationer efter att vi gått ut med nyheten att lilla Astrid blivit en del av vår familj. Det är helt otroligt att ni tagit er tid att gilla, kommentera och skriva privata meddelanden. Vi försöker svara på allt men nu är det nästan omöjligt. Fler av er kommer med frågor om hur det här har blivit till, vem Astrids mamma är och om vi nu är föräldralediga m.m. Vi kommer svara på det mesta så småningom men just nu måste vi bara få landa i det här.

27E3BD20-CD63-4B20-9FCB-247E85627BB2

En sak som jag dock kan svara på är det här med hur vi löser föräldraledigheten. Med Miriam var jag hemma drygt ett år men med Astrid är vi båda hemma tillsammans, dels för att det är mysigt men också så för att vi driver företag tillsammans så det hade inte fungerat att en skulle gå till kontoret medan den andra är hemma. Vi behöver varandra så det lättaste sättet är att vi båda är hemma och passar på att jobba undan när Astrid sover och Miriam är på förskolan.

Sen har vi kvällarna när båda tjejerna har somnat vilket brukar vara 19.30. Miriam har som rutin att gå och lägga sig själv vid 19-19.30 sen ligger hon och lyssnar eller tittar på något en stund, sen somnar hon. Astrid behöver såklart hjälp men dricker sin ersättning och sen somnar hon oftast på en minut. Med små barn kan det hända att det blir vakna nätter och så hade även vi det i början men nu de senaste dagarna (faktiskt sedan hon blev åtta månader) så har hon sovit 9 – 10 timmar i sträck utan att ens vilja äta på nätterna. Visserligen vaknar hon mellan 6.00 och 6.30 men då är det ju upp till oss att komma i säng i tid så vi får våra timmar.

Om ni har fler frågor får ni gärna kommentera så kan jag skriva ett inlägg med det jag kan svara på. På så vis blir det lite lättare för er att ta till er allt som händer i våra liv och vi älskar ju att dela med oss av vår vardag med barnen. Så skicka in ❤️

Blogg3
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00