ANNONS

Pappa Pappa Dotter + Dotter = Sant

/

Som ni har sett på Instagram så har vi blivit med bebis. Det är nu drygt tre veckor sedan lilla Astrid flyttade in hos oss och det har gått precis lika bra som det gjorde med Miriam den där sommaren 2018. Jag förstår att många av er har frågor kring det här och det vore ju nästan konstigt annars så jag ska försöka att berätta i stora drag.

Astrids mamma har själv kontaktat oss och uttryckt en önskan om att hennes dotter skulle bli en del av vår familj och att vi skulle adoptera henne nu när hon inte kunde stanna där. Tillsammans har vi byggt en jättefin relation och en process där Astrid efter en invänjningsperiod kunde flytta in hos oss. Vi kommer berätta mer längre fram när vi har kommit längre med allt, men det var viktigt för oss att berätta så fort vi kunde att vi blivit en till i familjen.

Nu undrar ni säkert hur Miriam har hanterat allt det här. Första gången vi träffade Astrid i somras så var Miriam självklart med. Vi pratade med henne hela tiden för att höra hur hon kände och mådde, att bli storasyster är en stor grej och vi ville att hon skulle hinna med att landa i allt samtidigt som vi flyttade och hon bytte förskola. Men som ni vet är Miriam en mycket stadig tjej som står med båda fötterna på jorden så det här klarade hon galant, hon visar stolt upp sin lillasyster för alla och presenterar henne som ”bebis-Astrid”. Hon sa senast här om kvällen ”Pappa jag älskar er, även bebis-Astrid”. Det tycker jag tyder på att hon verkligen har landat i vår nya familj.Det ska bli så roligt att få komma igång och berätta om allt som händer med en bebis i familjen.

Astrid börjar vänja sig vid allt nu och i natt har hon sovit 10 timmar i sträck utan att vakna så just idag är jag mer utvilad än på länge. Men jag antar att det kommer komma uppdateringar från fler vakna nätter i vår story längre fram.

Här ser ni foton underbara >>Julia Berg<< tagit av oss på landet nyligen.

Blogg2
Blogg3
Blogg4
Blogg5
21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00