ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED UIP Sweden

Superhäftig upplevelse med Paw Patrol!!

/

Igår berättade vi för er att Johan och jag spelar två roller i den nya Paw Patrol-filmen. För första gången kommer Paw Patrol ut som långfilm på bio och premiären är nu den 17:e september. Det var en helt ny upplevelse för oss att dubba film och det var riktigt roligt. I söndags var vi på förhandsvisningen och såg filmen tillsammans med Miriam som älskar Paw Patrol. Vi berättade för henne att vi skulle vara med i filmen och när hon hörde våra röster skrattade hon högt och sa ”en till pappa Johan”. Även min roll kände hon igen och fnissade.

Det här var Miriams första biobesök och hon hade pratat mycket på förskolan om att hon skulle köpa popcorn och dricka. Väl på plats var det ens stor del av hela upplevelsen att få välja bland allt gott som fanns att äta och så småningom få en kudde att sitta på för att se ordentligt. Vi har väntat lite med första biobesöket för vi ville vara säkra på att hon skulle njuta av det och nu vet vi att det funkade hur bra som helst. När började ni gå på bio med era barn?

Filmen slår just nu rekord runt om i världen och vi hoppas såklart att den ska gå bra även i Sverige. Ni som kommer se filmen på bio får höra av er sedan och berätta vad ni tyckte och om ni kände igen våra röster. Några av er som redan sett filmen har skrivit till oss och framförallt känt igen Johans skånska klang.

Filmen är riktigt bra och vi ger den högsta betyg.

Vill ni köpa biljetter >>gör ni det här<<.

0

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00