BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bencha

Vi måste jämföra innan vi konsumerar!!

Nu har ju Miriam börjat på sin nya förskola och vi har återigen blivit tagna på sängen med att vi är på väg in i en ny säsong och det är dags att fylla på garderoben med lite höstnytt. För att klara förskoledagarna behövs en funktionell garderob med fokus på praktiska kläder för alla väder. Efter ett långt sommarlov så var det tyvärr mycket som var för litet för Miriam så vi behövde uppdatera allt till storlek 110. Självklart vände vi oss till >>Bencha<<

Vi har som ni vet en egen landningssida med massor av bra produkter för både barn och vuxna som ni >>hittar här<<.

När vi konsumerar så är det jätteskönt att kunna jämföra produkter, priser och leveransvillkor innan du gör själva köpet. Här vill jag ge er några exempel på hur viktigt det är att kolla upp priser och villkor innan vi köper för att säkerställa att vi får det bästa priset och leveransvillkor som passar bra.

Den här pysselboken finns hos olika återförsäljare men priset varierar en del. Det kanske inte är mycket i kronor men procentuellt blir det stora skillnader.

Här har vi en sänghimmel som kostar nästan hälften så mycket hos Bonti som den gör hos Babyland och det hade ni aldrig fått veta om ni inte hade benchat.

Det här memo:t finns på många olika ställen och som ni ser sticker Babyland ut med ett mycket längre pris.

Detta visar på att en och samma återförsäljare kan vara både billigast OCH dyrast beroende på produkt. Genom att shoppa genom >>Bencha<< kan ni säkerställa att ni alltid hittar det bästa priset och får hem produkten så snabbt som möjligt. Frågor på det?

Idag gick Bencha ut med en pressrelease att man introducerar ett modernt sökverktyg baserat på maskininlärning och datorseende. Där kan man med hjälp av en bild söka efter kläder, skor och accessoarer i Benchas produktdatabas istället för att skriva det. Hur smart är inte det? >>Klicka här<< för att komma till hemsidan.