BETALT ANNONSSAMARBETE MED Filur

Dags att förbereda inför nya förskolan !!

Tiden går fort när man har roligt och det har vi sannerligen haft den här sommaren. Om en dryg vecka börjar Miriam på sin nya förskola och vi är så spända alla tre. Som förälder är det inte bara att vara redo den dagen utan det måste inhandlas mängder med saker för då mycket har vuxits ur. Det ska vara nya skor, jackor, gummistövlar, regnkläder ja allt möjligt. Det som är nästan viktigast av allt är att märka allt med barnets namn. Miriam har fått vara med när vi beställde namnlappar från >>Filur<<. Ni kan ju gissa vilka motiv hon valde 🙂

Märkning av kläder och saker med namnlappar gör vardagen till lite enklare. Det är helt omöjligt för pedagogerna på förskolan (eller i skolan) att hålla reda på vem som hade på sig vad. På så vid är du som förälder säker på att få med dig rätt plagg hem. En annan sak som är bra att märka är nappar för många barn har ju likadana och det är ju bra så här i dessa tider att inte stoppa andras saker i munnen.

Just nu får nu 15 % på alla namnlappar hos >>Filur<< om ni handlar för över 400 kr. Passa på att klicka hem era favoriter.  Här ser ni några av alla motiv ni kan välja på.

Foton: Hampus Forssander