BETALT ANNONSSAMARBETE MED Sudio

Sommarens bästa hörlurar är här !!

Hej på er, hoppas att ni njuter av sommaren och tar vara på de sista veckorna. Det känns deppigt att veta att mer än halva sommaren har gått men förhoppningsvis får vi ytterligare några veckor med sol och värme.

I vår familj så älskar vi att lyssna på musik, mycket på grund av Johans artistbakgrund. Han spelar musik dagarna i ända, ibland får jag tvinga på honom ett par lurar för att slippa höra samma låt för sjuttonde gången. Han har en tendens att spela sönder musik för mig. Nyligen fick vi båda hem >>Sudios<< senaste lansering, Nio Lemon. Det är deras populära pods i en ny somrig färg. Medan Johan sitter och lyssnar på sin musik kan jag i lugn och ro göra mina grejer medan jag lyssnar på en bra ljudbok eller en podd. När jag tränar blir det ofta gamla sportreferat och podsen funkar både till det men självklart även för telefonsamtal.

För oss är det viktigt att kunna lyssna både på och utanför gymmet. Med >>Sudio Nio<< får ni snygg design, bra ljud och brusreducering. Kan det bli bättre? Ja det skulle väl vara att ni med vår kod pappapappadotter15 just nu får 15 % rabatt på HELA deras sortiment OCH 3 års garanti. Ni fattar ju själva att det är ett superbra erbjudande. Passa på att unna er eller ge bort den perfekta presenten och på köpet får nu en snygg tygpåse designad av Andrea Maack som är en känd isländsk konstnär.

Bilderna är tagna av underbara Julia Berg

Rabattkod