ANNONS

Miriam 4 år !!

/

Igår var det en stor dag, Miriam fyllde 4 år. Jag hade tänkt att jag skulle tömma mig på känslor i detta inlägg men jag kan inte sitta här och snyfta så jag ska lägga band på mig.

När jag fyllde fyra år 1989 så var jag ensambarn. Min blivande lillebror skulle födas tio dagar senare och efter ytterligare några månader skulle vi åka över Atlanten för att hämta hem honom. Men just den dagen jag fyllde fyra var det bara mamma, pappa och jag och vi bodde i Mjölby tror jag. Vi flyttade en del när jag var liten så jag är lite osäker på om vi kommit till Östergötland eller om vi var kvar i Kumla. Hur som så har jag sett bilder från den här dagen och jag ser hur lycklig och stolt jag var. Men nu var det alltså Miriams tur att bli fyra och få känna sig stolt och stor. Redan när hon vaknade sa hon ”jag har födelsedag idag, jag är stor nu”. Vid 13 kom mormor Anna med hennes man och då började kalaset.

Kusinerna var redan här så det fanns ingen tid att förlora. Miriam stod i centrum och vi började med paketöppning. Hon sken som en liten sol medan hon öppnade framför allas ögon.

Efter presenterna blev del fika med tårta, i år var det ponnytema. Miriam är inne i en ponny- och enhörningsfas vilket inte kan undgå någon. Hon säger dock unicorn, men uttalar det på östgötska: unicåååårn 😁😅.

Efter fikat så blev det bus och lek nere vid studsmattan och senare vattenkrig med vattenballonger. Det tog en timma att fylla dem och fem minuter att göra slut på dem. Men är det kalas så är det. Miriam är så stolt över att vara fyra år medan jag gråter i smyg över att hon är så stor, vart tog tiden vägen och vad hände med min lilla tjej? 😭❤️

Här har hon sminkat sig med ett kit Johan köpte åt henne. Gissa om det var lätt att tvätta bort?

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00