BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bencha

Alla vill väl spara tid och pengar? Det är dags att börja bencha!

Jag tror många av er som följer oss känner igen det här med att det är svårt att hitta tid. Det kanske till och med är den bästa presenten att ge till någon, allra helst småbarnsföräldrar för där finns det aldrig tillräckligt. Vi har märkt att mycket tid går åt till tråkiga saker som att planera eller göra små val i vardagen. Ett exempel; när Miriams förskola i våras skickade ut att det var dags att fylla på hyllorna med regnkläder och gummistövlar. Då var vi nog ganska många som hade glömt att dubbelkolla så höstens plagg fortfarande passade. Miriam hade gått från 104 till 110 och behövde nya byxor och jacka och det hade jag inte tid att börja leta efter. Det är EXAKT här >>Bencha<< kommer in och förenklar din vardag och hjälper dig att göra kloka val som också bli hållbara för att du inte gör felköp i stressen.

Benchas mål är att göra det lättare för konsumenten att smidigt och enkelt hitta de bästa alternativen utifrån dina önskemål. För vissa är det viktigast med rätt kvalitet och snabba leveranser medan andra letar efter det bästa priset. När ni loggar in hos >>Bencha<< så möts ni av den här vyn.

Där kan ni enkelt använda sökfunktionen för att hitta det ni söker. För att underlätta ytterligare så har ni tydliga kategorier att jobba med om ni behöver söka bredare.

Vi har också en egen landningssida där ni alltid hittar våra favoritprodukter. Just nu har vi valt att fokusera på Miriams sommarfavoriter och vi kommer fylla på löpande under året och även utöka med fler underkategorier. Vill ni se vad vi har valt så >>klickar ni här<<.

Att bencha ska vara roligt och enkelt och deras användarvänliga sida funkar lika bra i datorn som mobilen. Så här kan det se ut när ni söker på exempelvis gummistövlar. Jag valde tre olika som jag placerade i en lista och vips kunde jag få en bra överblick över pris, leveranstider och fraktalternativ utan att behöva besöka flera olika webbshopar.

Ni ska se det eom en guide som hjälper er att handla rätt sak till rätt pris och jämföra allt från produkten i sig till leveransvillkor. Med >>Bencha<< blir livet lite enklare och du får mer tid över till annat!