Inlägget innehåller annonslänkar

Nostalgi på landet!!

När jag var liten och sprang runt här på gården så såg det lite annorlunda ut. Mormor och morfar var i livet och där det idag står ett garage (eller maskinhall som pappa kallar det) delade de sommarstuga med mormors lillasyster med ingångar från två håll och timmervägg som avdelare. På den tiden fanns det gungställning och sandlåda för besökande barnbarn, men dessa revs i samband med att mamma och pappa började bygga om.

Men nu har det kommit ett nytt barnbarn till gården och det med besked. Lilla Miriam behöver såklart sysselsättning nu när vi ska bo här hela sommaren och då blev det en stor beställning från >>Jollyroom<<. Utan att tänka efter så började jag beställa, det blev (klicka för att komma direkt till produkt) en hel del:

Än så länge har vi lyckats bygga ihop tre av fem saker. Det visade sig att det var ganska kul att göra detta tillsammans, även om vi fick ta in mamma och pappa som arbetsledare för vi förstod inte bruksanvisningen. Här ser ni när lekstugan byggdes ihop, vi lyckades få ihop den på mindre än 45 minuter vilket var över förväntan.

Ni som följer oss på story har säkert sett hur vi tappert kämpat på på baksidan. Senare idag får vi besök av goda vänner och då tänkte vi sätta dem i arbete med sandlådan och klätterställningen. Vi får hoppas att de också ser det som en rolig utmaning att jobba på under helgen. Det känns helt underbart att nu kunna ha en liten lekpark hemma på gården så vi alltid kan leka med Miriam.

När jag skriver sitter jag i den sköna studsmattan och njuter av lite egentid. Snart drar firandet igång och jag lovar att ni kommer kunna följa oss på story. ☀️❤️