BETALT ANNONSSAMARBETE MED 24Storage

Att flytta kan vara ganska kul!!

Hand upp alla som tycker att det är superjobbigt att flytta 🙋🏻‍♂️ Både jag och Johan är överens om att vår relation mår bäst av att vi tar hjälp med större projekt, så som flytt 😂. Valet av flyttfirma var enkelt för vi var ute efter en smidig lösning där vi kunde få både flytt och magasinering från samma företag och just det kunde >>24Storage<< erbjuda. Ni som följt oss ett tag vet att vi har samarbetat med dem tidigare, både förra året i samband med inflytt och nyligen på temat garderobsrensning.

>>24Storage<< har många fina anläggningar där du enkelt kan magasinera dina möbler och saker, antingen under en flytt eller bara för att frigöra plats i din bostad. I Stockholm kostar en lägenhet många gånger över 100 000 kr per kvadratmeter, tänk då vad dyrt att ha möbler i bostaden du inte använder eller som inte passar in för stunden – då är ett förråd toppen. Extra bra är det för samlare som jag själv. Jag avskyr att skiljas från saker, kläder, möbler m.m så att magasinera är liksom lite lättare än att säga hejdå för gott. Sen ska det sägas att till och med jag förstår att mina slalomskidor och mina fem flyttkartonger med gamla skolböcker inte platsar vare sig i lägenheten eller vårt lilla vindsförråd, där vi behöver ha sånt vi använder mer regelbundet.

Men åter till själva flytten. >>24Storage<< (tre pigga och glada killar) kom imorse klockan 08.00. Jag släppte in dem och instruerade för att sedan gå till gymmet medan Johan lekte med Miriam i parken innan förskolan. Efter en vända på kontoret och hos min skräddare kom vi tillbaka strax före 12 och då var allt klart. Så på fyra timmar (!!) tömde de hela lägenheten inklusive vindsförrådet och när vi kom höll de som bäst på att skruva ner den sista lampan fortfarande med ett leende på läpparna 😄. Helt otroligt!!

Det finns vissa tjänster vi tenderar att alltid fråga vänner och bekanta om och flyttfirmor och magasinering är två av dem. Nu behöver ni aldrig mer fråga oss, svaret kommer ALLTID vara >>24 Storage<<. De har anläggningar runt om i södra delarna av landet (ja Stockholm räknas som södra Sverige) så gå in på deras hemsida och se om ni har någon som ligger inom rimligt avstånd. Alla anläggningar är superfräscha och när vi besökte en i Sundbyberg förra året blev vi chockade över hur rent och ordnat allt var. Mycket trevligare än den mörka vinden där vi annars fått trycka in allt. Jag tror ni fattar, ska ni flytta eller behöver förvaring, mejla >>24Storage<< 🙏🏻☀️

Magnus Fröderberg