ANNONS

Nu flyttar vi!!

/

När jag skriver detta sitter Johan och jag på Espresso House utanför vår lägenhet på Kungsholmen. Vi har sovit sista natten och är just nu mitt i flyttkaoset utan att egentligen göra så mycket själva. Vi har några killar som är inne och packar lägenheten just nu och efter lunch ska vi låsa och åka mot >>Åkeshofs slott<< där vi ska bo under några dagar innan vi lämnar Stockholm för en sommar på landet.

Det är massor av känslor som studsar inne i min kropp. Det är bara 14 månader sedan vi flyttade in och då var vi så lyckliga över att ha hittat hem i den fina lägenheten vi förälskade oss i vid första visningen. Vi har verkligen älskat lägenheten och området vi bott i, men vi fick ett erbjudande vi inte kunde tacka nej till och valde att sälja. Vi började då leta ny bostad och hittade en liknande lägenhet inne i city med egen uteplats och en liten trädgård. Den ska nu renoveras i sommar medan vi bor hos mamma och pappa på landet.

Som jag började så är det massor av känslor just nu. Jag lider av separationssvårigheter (ej ångest) och tycker alltid att det är jobbigt att skiljas från allt, oavsett om det är människor, saker eller bostäder. Jag vet dock att detta kommer bli en supersommar för vi ska vara hos mamma och pappa och Miriam kommer få springa runt på gården precis som jag gjorde som barn.

Det är något visst med att få möjligheten att se sitt eget barn följa i sina fotspår. Ja nu ska jag inte bli sentimental utan förbereda mig på en långhelg på >>Åkeshof<<, kanske bjuder helgen på någon spännande överraskning 😉. För er som också vill testa på slottsslivet så erbjuder Stockholm Meeting Selection även denna sommar (till och med året ut) grymma erbjudanden på >>staycations<<. Ni uppger koden STAYCATION20 för att få 20 %. Helt otroligt om jag får säga det själv.

Rabattkod

20 % på härliga staycations
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00