ANNONS

Rörda till tårar av en tavla !

/

För en tid sedan blev vi kontaktade av en tjej vid namn Matilda via Instagram. Hon driver >>Tildas tavlor<< och är specialist på födelseporträtt. Hon gör även andra varianter så som bröllop, familjeporträtt, djurporträtt – ja massor av olika sorter. Jag fastnade direkt för hennes vackra tolkningar och ville beställa ett till Miriam och oss.

I och med att Miriam inte kom till oss den dagen hon föddes så valde jag att be henne göra ett porträtt från den dagen vi fick veta att vi skulle bli hennes pappor.

8EE605D3-9CB0-4AD9-A8BF-0864B8748EE6

Här ser ni originalbilden som var den första bilden vi fick se på henne under ett möte hos socialen.

EE92437B-6E33-448E-935E-3EF93CAA82B2

Efter att vi fått se bilden började resan mot att bli hennes pappor och resten av resan kan ni läsa om i det >>gamla inlägget här<< som jag skrev ombord på ett flygplan.

Den här tavlan rörde oss nästan till tårar och den är så verklig. De där pigga bruna ögonen som har exakt samma färg som mina, vilket Miriam ofta påpekar.

Istället för hennes födelsedatum satte jag det datumet hon flyttade in hos oss, 5 juli 2018, och den längd och vikt hon hade vid den BVC-kontrollen vi var på veckan efter. I samband med flytten kommer vi packa ner tavlan och sen ska den få sitta på hennes rum som en ständig påminnelse om det fina vi varit med om tillsammans sedan vi blev tre.

Tusen tack Matilda för att du tog dig tid att skapa detta konstverk. Vill ni också beställa en tavla, tveka inte att >>kontakta henne här<< ❤️

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ oss på Instagram!

@pappapappadotter
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00