Inlägget innehåller annonslänkar

Infraröd bastu och grym medlemsklubb!!

Jag har ju helt missat att berätta för er om en underbar upplevelse jag var med om i torsdags. Jag var inbjuden av Filorga att testa HEAT by Sophie Lie som är en infraröd bastu där du sitter i 30 eller 50 minuter och låter kroppen värmas upp inifrån. Samtidigt som du känner hur kroppen blir behagligt varm slappnar du av och boostar ditt immunförsvar. Jag satt i en dryg halvtimma och kom ut som en ny människa. Efter bastun gick jag till en privat dusch och tvättade av mig med Filorgas duschprodukter.

När jag var torr och behagligt varm så fick jag gå vidare till Elite Eden Park Hotel på Sturegatan där jag möttes upp av teamet från Filorga som hade bokat in mig på en ansiktsbehandling i en av hotellets sviter. När jag lade huvudet på madrassen slappade jag av direkt och de kommande 30 minuterna var jag som i sjunde himlen. Jag fick en underbar behandling och jag som vanligtvis bara ger till andra kunde verkligen koppla av. Jag brukar också passa på att snappa upp lite saker så jag utvecklas själv samtidigt. Det blir lite som en snabbkurs i olika tekniker och varumärken. När jag gick därifrån var det med en sällan skådad lyster. Det var länge sedan jag kände mig så fin. Frida Fahrman brukar alltid prata så gott om Filorga i podden Beauty & Bublor och nu fattar jag vad hon pratar om. Tack för en magisk upplevelse.

Filorga finns hos >>Lyko<< och just nu fram till 4 juni får ni 15 % rabatt hos dem med vår kod PAPPA15.

Just ja en annan ska jag vill tipsa er om är >>FamilyDeal<< som är en medlemssida med grymma exklusiva erbjudanden och rabatter. Om ni registrerar er där (det är helt gratis) så får ni hela tiden ta del av bra erbjudanden anpassade för oss med barn. Alla kan ansöka och det finns ingen bindningstid – så vad väntar ni på? >>Klicka här<< för att kommer till FamilyDeal.

Rabattkod

15 % hos LYKO