BETALT ANNONSSAMARBETE MED Hey Kiddo

Date night mitt i veckan !!

Johan och jag har precis kommit hem från en mysig middag tillsammans nere på Orangeriet här på Kungsholmen. Det är så härligt att kunna umgås bara vi och prata om allt och inget. Vi är ju inte bara föräldrar utan också förlovande OCH även kollegor. När man som vi lever och jobbar tillsammans är det lätt att blanda ihop relationerna och faktiskt hamna i ofas med varandra. Ett exempel kan vara att vi sitter hemma vid köksbordet och äter middag som familj och sen börjar en av oss prata jobb när den andra inte är i samma mood. Det går närmast att jämföra med att en kollega (eller chefen) skulle ringa i tid och otid på lediga dagar bara för att stämma av. Väldigt få skulle vilja ha det så och för att undvika detta så planerar vi in särskilda dagar och tider när vi betar av sådant ELLER umgås som par på tu man hand. Under dessa tider är Miriam med sin nanny Inés som jobbar som barnvakt för >>Hey Kiddo<<.

Att släppa garden som förälder kan vara svårt och att lämna över ansvaret för barnen kan kännas ovant till en början. Detta är en nanny medveten om och uppdaterar gärna med hur det går och vad de har för sig medan föräldern är på annat håll. Man utvecklar en fin och nära relation som gynnar alla iblandade.

Har ni behov av lite avlastning i er vardag eller kanske hjälp med hämtning från förskolan, då är >>Hey Kiddo<< tjänsten för er. Detsamma gäller om ni vill smita undan på en romantisk middag eller måste jobba över mitt i veckan – >>Hey Kiddo<< hjälper till när du behöver. Bor ni i Stockholm eller Göteborg och vill testa >>HeyKiddo<< får ni med vår kod PAPPA2 två timmar helt gratis. Passa på att testa och se hur det känns och tillåt er att släppa ansvaret en liten stund för att fokusera på det DU vill eller behöver göra. Klicka på bilden här under för att läsa mer.

Rabattkod